Válassza az Oldal lehetőséget

4 kamerával, Android 7.0-al és őrült árral támad az Oukitel új telefonja

4 kamerával, Android 7.0-al és őrült árral támad az Oukitel új telefonja

A telefonok törzsfejlődése hasonló az autókéhoz. Az extrák mindig a csúcsúmodellekben jelennek meg, hogy onnan szép lassan leszivárogjanak az elérhető árú modellekbe. Az Oukitel U22-be pedig elég sok extra szivárgott le!

4 kamerával, Android 7.0-al és őrült árral támad az Oukitel új telefonja

A phablet kategóriába sorolható Oukitel U22 5,5 colos, IPS panelre épülő HD kijelzőt kapott. A készülék a négymagos MTK6580A processzorra épül, ami magonként 1,3 GHz-es órajelen üzemel. A proci mellett találunk 2 GB rendszermamóriát és 16 GB háttértárat, amit egy 32 GB-os kártyával 48 GB-ig bővíthetünk.

Oukitel U22 3G Phablet 2

A telefon egyik komoly extrája, hogy 4 kamerát kapott, így nem csak a hátlapon, de az előlapon is dupla egységet találunk, ami várhatóan azt eredményezi, hogy nagyon jó minőségű képeket készíthetünk vele. Az első kamerák 2- és 5 megapixelesek, míg a hátsók 2- és 8 megapixelesek. Bár egy középkategóriás telefonról beszélünk, az extrák között megtalálhatjuk az ujjlenyomat olvasót is.

Oukitel U22 3G Phablet 3

Rádiók közül találunk Bluetooth 4.0-át, b/g/n szabványú wifit, GPS-t és 3G-t. Az olcsóság oltárán feláldozták az LTE kommunikációt, de látva a többi extrát és a készülék árát emiatt nem bánkódunk túlzottan.

Oukitel U22 3G Phablet 4

Szokás szerint a végére maradt a telefon ára, ami most július 3-ig akciós, 70 dollárt, vagyis 20 ezer forintot kérnek érte. Ekkora összegnél már kell fizetnünk ÁFA-t, ha nem csúszik át a vámon a telefon, de ha az árhoz hozzácsapjuk ezt az 5400 forintos sarcot, még mindig nagyon jó telefont kapunk nagyon jó áron, vagyis 25 ezer forintért. Ha pedig szerencsénk van, és átcsúszik a vámon, akkor a nagyon jól jártunk kategóriát élvezhetjük.

Oukitel U22 3G Phablet 5

 

További képek a telefonról és információk az akcióról itt: Oukitel U22 3G Phablet

További képek, információk és vásárlás itt: Oukitel U22 3G Phablet

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.