Válassza az Oldal lehetőséget

40 dollár kedvezmény a Xiaomi Mi Pad 3 árából, csak most, csak neked!

40 dollár kedvezmény a Xiaomi Mi Pad 3 árából, csak most, csak neked!

Többször írtam már, most is megteszem, a Xiaomi a kedvenc feltörekvő kínai gyártóm. Nem véletlen ez, hiszen a termékei között nem nagyon akad olyan, amit ne birtokolnék örömmel. A Xiaomi Mi Pad 3 is ilyem, és ha meglátod milyen hardver lakik benne, akkor valószínűleg Te is így leszel vele!

Xiaomi Mi Pad 3 Tablet PC 1

Az Android alapú MIUI 8 rendszerre épülő tabletben egy MTK8175-os hatmagos processzor dolgozik. Ezek közül kettő darab 2,1 GHz-es Cortex A72, négy darab pedig 1,7 GHz-es Cortex A53. A proci mellett találunk még 4 GB-nyi LPDDR3 rendszermemóriát és 64 GB-nyi eMMC háttértárat.

 Xiaomi Mi Pad 3 Tablet PC 2

A Xiaomi Mi Pad 3 kijelzője 7,9 colos képátlóval rendelkezik. A beépített panel felbontása 2048 x 1536 pixel, a pixelsűrűség 326 PPI.

Xiaomi Mi Pad 3 Tablet PC 3

A tablet természetesen kapott kamerát, pontosabban kamerákat is. Az előlapi megoldás egy 5 megapixeles, f/2.0-es, míg a hátlapon egy f/2.2-es 13 megapixeles szenzorral ellátott megoldás található.

Xiaomi Mi Pad 3 Tablet PC 4

A Xiaomi Mi Pad 3 rádiók és szenzorok kapcsán is erős. Telefonálni ugyan nem lehet vele, de kapott wifit, ami a leggyorsabb ac szabványt is támogatja, illetve kapott Bluetooth kapcsolatot, hogy például telefonunkkal összekapcsolhassuk. Szenzorok között találunk fényérzékelőt, gravitációs szenzort és giroszkópot, de nem felejtették ki a hall szenzort sem, ami megfelelő tok esetén érzékeli, hogy a fedél nyitva vagy zárva van.

Xiaomi Mi Pad 3 Tablet PC 5

A tabletben egy 3,7 voltos, 6600 mAh-ás akku található. Ennek teljes feltöltése 3-4 órát vesz igénybe, cserében ezért képes akár 12 órán át videót lejátszani. Az Mi Pad 3 méretei 19,9 x 13,2 x 0.8 cm.

Xiaomi Mi Pad 3 Tablet PC 6

A Xiaomi Mi Pad vásárlásához most kuponnal is tudunk nektek kedveskedni. Az alábbi hivatkozásra kattintva, a GBren3 kódot használva a tablet ára most csak 204 dollár. A termék most kínai raktárból rendelhető, így a vám és ÁFA is hozzájön az árhoz, de még azokkal együtt is nagyon barátságos árcédulát kapunk ezért a hardverért!

Bővebb információ, képek és vásárlás itt: Xiaomi Mi Pad 3 Tablet PC

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.