Válassza az Oldal lehetőséget

400 retró játék 4700 forintért?

Ez a kis kézikonzol ezt tudja, van miből válogatni.

400 retró játék 4700 forintért? 1

Ez itt a 400 Games Retro kézi játékkonzol, ami egy hordozható mini videojáték-lejátszót, amelyet gyerekeknek és örök gyermek felnőtteknek terveztek. Ez a konzol klasszikus 8 bites dizájnnal és 3,0 hüvelykes színes LCD kijelzővel rendelkezik. Könnyű és kompakt kialakításával könnyen elfér a zsebeden, így tökéletes az útközbeni játékhoz.

400 retró játék 4700 forintért? 2

A konzol 400 klasszikus játékkal van előre feltöltve, ami órákig tartó szórakozást biztosít minden korosztály számára. A játékok között olyan klasszikusok találhatók, mint a Super Mario, a Contra, a Tetris és még sok más. A retro dizájnnal és a klasszikus játékokkal ez a konzol biztosan nosztalgikus érzéseket kelt azokban, akik a 80-as és 90-es években voltak gyerekek.

400 retró játék 4700 forintért? 3

Ami a műszaki specifikációkat illeti, a 400 Games Retro kézi játékkonzol 3 AAA elemmel működik, az akkumulátor élettartama akár 4 óra is lehet. A konzol támogatja az AV-kimenetet, így a játékosok csatlakoztathatják egy TV-hez, emellett 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval is rendelkezik. A konzol mérete 11,5 cm x 7,8 cm x 2 cm, így hihetetlenül kompakt és könnyen hordozható. A konzol gombjai érzékenyek és könnyen kezelhetők, és természetesen beépített hangszóróval is rendelkezik a még jobb hangélmény érdekében.

A gép ára az alábbi linken (kínai raktár) most 4700 forint a BGXIFD287 kuponkóddal:

400 Games Retro kézi játékkonzol

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.