Válassza az Oldal lehetőséget

Az 5+1 legjobb halloweeni kiegészítő!

Az 5+1 legjobb halloweeni kiegészítő!

Fogadjátok sok szeretettel az első halloweeni összeállításunkat! 

Az 5+1 legjobb halloweeni kiegészítő!

Közeleg a halloween, de te még mindig inspirációt keresel? Nos, a lehető legjobb helyen jársz, itt ugyanis a kegtutitbb ötleteket vonultatjuk fel nektek! Külön öröm, hogy mindegyik termék kedvezményes áron fut, van olyan ajánlat is, ahol ennek mértéke 55 százalék. Kellemes borzongást kívánunk mindenkinek, vágjunk is rögtön bele!

a maszk

 

1. LED Scary Face Halloween Carnival Mask – 7,77 dollár

Kezdjük elsőként is egy hátborzongatóan jó halloweeni maszkkal. A cucc a LED-es világítással hozza ránk a frászt, véleményünk szerint tökéletes díszítés mind otthonra, mind pedig szórakozóhelyekre. Hab a tortán, hogy a még ijesztőbb hatás érdekében három különböző fényhatás is a rendelkezésünkre áll: lassú és intenzív mód, illetve folyamatos világítás. Az eszköz működtetéséhez mindösszesen két darab AA méretű elemre lesz szükségünk, mint látjátok, az ára sem kifejezetten húzós.

karkoto

2. Halloween Skull Alloy Finger Bracelet – 3,95 dollár

Ezzel az apró kiegészítővel azonnal megmutatkozik, hogy ki is az igazi partiarc! Az „élőhalott kéz” stílusú karkötő remek választás azok számára, akik valóban ki akarnak tűnni a tömegből, mindamellett kreatív ajándéknak sem utolsó. Szerencsére ez az őrület sem fogja komolyan veszélyeztetni kártyánk egyenlegét, ami a hatalmas mértékű kedvezménynek tudható be.

kesztyu

3. Pair of LED Colorful Flash Gloves Fluorescent Performance Prop – 7,23 dollár

A LED-es kesztyűk természetesen csak sötétben nyújtanak megfelelő hatást, akkor viszont garantált a feltűnés. A kesztyűt értelemszerűen párban árulják, a világítás CR2016 elemek révén történik (cserélhetőek), azonkívül annyit érdemes még tudni, hogy az elektromos szivárgást papír szigeteléssel küszöbölték ki. Többszínű és kísérteties, az előbbiekhez mérten ráadásul komoly előny, hogy nem csak halloweenkor mutat jól, hanem pl. karácsonykor, vagy egyéb összejöveteleken is. Arra érdemes csak figyelni, hogy a kesztyű nem mosható – valószínűleg ez lesz majd a végzete.

festek

4. H043 Face and Body Paints Glowing – 5,50 dollár

Még jobb, ha nem csak a kezünk, hanem mi magunk is világítunk! Ehhez nincs is másra szükségünk, csak erre a fluoreszkáló arc- és testfestékre. A különleges festék könnyen felvihető, gyorsan szárad, mesterséges anyagot nem tartalmaz, tehát a használata biztonságos. Hat különféle szín közül választhatunk, ha pedig vége a partinak, akkor langyos víz segítségével tudunk megszabadulni tőle. Az egyedi megjelenés alapkelléke ez (bulik, koncertek, fesztiválok stb.), mindez ráadásul megdöbbentően olcsón!

viva la mexico

5. Cute Electric Hammer Ghost Plush Toys – 13,99 dollár

Día de los Muertos, vagyis a Halottak Napja Mexikóban – ez az „aranyos”, ugyanakkor kellően félelmetes játék mintha csak arra készült volna. A környezetbarát anyagokból létrehozott plüss játék nem tartalmaz toxikus anyagokat, így biztonságos a gyermekek számára is. Egyszerűen működtethető, egyetlen be- és kikapcsoló gomb van rajta, másra igazából nincs is szükség. A beépített hangszórójának köszönhetően nem csak vizuálisan kapunk meghökkentő élményt, de inkább nem is szaporítjuk tovább a szót, tekintsétek meg a lenti videót!

Kötelező partikellék, remek plüss játék, amely mindösszesen 13,99 dollárért a miénk lehet! Végezetül pedig jöjjön a ráadás!

halloween kislampak

+1 Creative Halloween Decoration Lamp Scenery Ornament Light – 5,99 dollár

Na jó, csak nem bírtuk megállni, hogy a halloweeni töklámpás modern verzióját be ne soroljuk. A téma iránt fogékonyak imádni fogják ezeket a dekoratív megoldásokat, a négy különböző stílusú lámpát. Ez az apróság ideális bevásárlóközpontok, éttermek díszítésére, mérete okán (13×9 cm-es) bárhol könnyű lesz neki helyet találni. A félelmetes lámpák az ünnepre való tekintettel jelentős kedvezménnyel kaphatóak.

Természetesen ez csak egy kis ízelítő volt abból, amit a Gearbest tartogat számunkra halloween alkalmából. Ha tetszett az összeállítás, akkor jelezzétek nekünk, s a jövő héten egy újabb csomaggal jelentkezünk!