Válassza az Oldal lehetőséget

A Canon új vezetőt nevezett ki az európai, közel-keleti és afrikai üzletág élére

A képalkotó megoldások piacán világszerte ismert Canon bejelentette, hogy Rokus van Iperent nevezte ki az európai, közel-keleti és afrikai régiójának (EMEA) elnök-vezérigazgatójává, aki így a vállalat első európai vezetője lesz az EMEA régióban.

canon-logo

A pozíciót korábban betöltő Ryoichi Bamba negyven a Canonnál és négy ebben a pozícióban eltöltött év után vonul nyugdíjba. 

„Megtiszteltetés számomra, hogy az első európai lehetek, akit megbíztak a Canon EMEA régiójának vezetésével” – mondta Rokus van Iperen, a Canon európai, közel-keleti és afrikai régiójának (EMEA) elnök-vezérigazgatója. „Mindig is tiszteltem a Canont a világszínvonalú innovációiért és a kiváló üzleti teljesítménye miatt. Miután az elmúlt években szorosan együtt dolgoztam a Canonnal, érdeklődéssel tekintek a jövőbe, amelyben kiemelt szerepet kap a Canon és az Océ összeolvadása az EMEA régióban, valamint a Canon üzleti növekedésének folytatása az egész régióban.” 

 

c3dbaa489a
Van Iperen 1978-ban csatlakozott az Océhoz. Miután számos munkakört betöltött a kutatás-fejlesztési osztályon, 1989-ben a nyomtatórendszerek üzletágáért lett felelős. 1992-től az Océ-Belgium N. V. ügyvezetője lett egészen addig, amíg 1995-ben az Océ N.V igazgatótanácsának tagja lett. Van Iperen kiemelkedő eredményei közé tartozott a Siemens Nixdorf nyomtatási osztályának felvásárlása és integrálása az Océ szervezetébe. A holland szakember az eindhoveni műszaki egyetemen végzett.

 

Forrás: Sajtóközlemény 

A szerzőről