Válassza az Oldal lehetőséget

A Fujitsu Siemens Computers új Szolgáltatási Divíziója indulásra kész

A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy új Szolgáltatási Divíziója terv szerint megkezdte működését.

Az új szervezet tovább erősíti Európa vezető IT-szállítójának pozícióját az IT-infrastruktúra megoldások, szolgáltatások és termékek piacán. A Fujitsu Siemens Computers így komplett szolgáltatásportfoliót nyújt ügyfeleinek a kiemelt növekedési területnek tekintett mobil- és infrastruktúra-megoldások szegmensében. Az új Szolgáltatási Divízió a végponttól végpontig terjedő platformmegoldások kiépítését állítja működése középpontjába. A nagy volumenben forgalmazott termékekkel kapcsolatos szolgáltatásokat továbbra is a cég partnerei nyújtják.

“A mobil technológiára és a Dinamikus Adatközpontra épülő stratégiánk révén kivételesen jó pozíciót tudhatunk magunkénak. Az új Szolgáltatási Divízió tovább erősíti ezt a két alappillért, és lehetővé teszi, hogy még több hozzáadott értéket nyújtsunk ügyfeleinknek” – mutatott rá a Fujitsu Siemens Computers elnök-vezérigazgatója, Bernd Bischoff. “Az új szervezetben koncentrálódó ügyféltapasztalatoktól és termékszakértelemtől is sokat várunk, és ezt a tudást új termékek, megoldások fejlesztésére szeretnénk felhasználni. Célunk, hogy az új Szolgáltatási Divízió működése egy éven belül nyereségesre forduljon.”

Mind a meglévő platformüzletág, mind pedig az új Szolgáltatási Divízió a Fujitsu Siemens Computers BV (Holding) közvetlen irányítása alatt működik majd – utóbbi Neil Allpress, az FSC IT Product Services alelnöke irányításával. A németországi tevékenységért Richard Schlauri, az IT Product Services Germany alelnöke felel. A továbbiakban mindketten tagjai a Fujitsu Siemens Computers igazgatóságának.

A 22 országban összesen mintegy 4400 dolgozót foglalkoztató Szolgáltatási Divízió 1,3 milliárd euró árbevételt ért el a legutóbbi pénzügyi évben. A szervezet partnerei képviseletével van jelen a világ 170 országában.

A szerzőről