Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen

Mi lesz, ha 700 felett lesz a benzin? Kezdj el készülni!

Az elektromos közlekedési eszközök a nyerők, és most olcsók is, mert szülinapi akcióban szórják ki őket!

Mi lesz, ha 700 felett lesz a benzin? Kezdj el készülni!

A héten még tart a Banggood 17. szülinapja, amit a bolt azzal ünnepelt meg, hogy levitte mindennek az árát. Vagyis a születésnapos adott ajándékot a vásárlóknak. Hát, végül is nem rossz ez a szokás, remélem még sokáig szerencséltetnek bennünket ilyenekkel.

Ebben a cikkben az akciós rollereket és kerékpárokat gyűjtöttem össze. Természetesen mind elektromos, hogy a benzinkutat ne kelljen látogatni, és otthon, fillérekért tudd feltölteni őket. Szerintem egyre többen érezzük a bőrünkön az üzemanyagok drágulását. Vagyis én már nem, jó ideje elektromos kétkerekűvel járok.

Nem is szaporítom tovább a szót, itt vannak a járművek szép sorban. Minden EU raktárból rendelhető, így se vám, se további áfa fizetésre nem kell számítani, ráadásul jó esetben 7 munkanapon belül nálatok is van a megrendelt járgány. Csapjunk is bele a lecsóba!

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL A BANGGOOD ÁRUHÁZBAN?

 1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
 2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
 3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
 4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 


 

 

 

LAOTIE SR10 roller, 2023-as verzió

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 1

Az LAOTIE SR10 2023-as verziójú elektromos roller egy igazi erőmű, amely minden igényt kielégít. Két 1800 W-os agymotorral rendelkezik, amelyek összesen 3600W teljesítményt biztosítanak. Ez lehetővé teszi, hogy a roller akár 40 fokos emelkedőn is könnyedén feljusson. A 60 V 28 Ah lítium-ion akkumulátor hosszú, akár 100 km-es hatótávolságot biztosít (gyári adat), így nem kell aggódnod az akkumulátor lemerülése miatt hosszabb utakon sem.

A roller 10 hüvelykes gumikerekekkel van felszerelve, amelyek kiválóan alkalmazkodnak különböző talajviszonyokhoz. Az alumínium ötvözetből készült váz rendkívül tartós, és akár 150 kg terhelést is képes elviselni, így felnőttek számára is ideális választás lehet. A robogó gyorsan és egyszerűen összecsukható, így könnyen szállítható az autó csomagtartójában.

A roller további előnyei közé tartozik a fordulatjelző és a színes képernyős műszerfal, amelyek még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az utazást. Az akkumulátor és a vezérlő szilícium hőelvezető lapokkal vannak ellátva, amelyek hozzájárulnak az eszköz hosszú élettartamához.

Főbb jellemzők:

 • 3600 W-os, dupla motoros, 40 fokos emelkedőképesség
 • 100 km-es hatótávolság 60 V 28 Ah lítium-ion akkumulátorral
 • 10 hüvelykes gumikerekek
 • Gyorsan összecsukható kialakítás
 • 150 kg maximális teherbírás
 • Fordulatjelző és színes képernyős műszerfal
 • Szilícium hőelvezető lapok az akkumulátor és a vezérlő számára

A roller a BGCZBP290 kuponkóddal 336 800 forintért rendelhető a cseh raktárból, innen:

 

LAOTIE SR10 roller, 2023-as verzió

 


 

LAOTIE ES19 roller – 2023-as verzió

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 2

A LAOTIE ES19 2023-as verziójú elektromos rollerje egy igazi csúcstechnológiás jármű, amely minden igényt kielégít. A robogó két 3000 W-os kerék motorral rendelkezik, amelyek összesen 6000 W teljesítményt biztosítanak. Ez lehetővé teszi, hogy a robogó akár 50 fokos emelkedőn is könnyedén haladjon. A 60 V 35 Ah lítium-ion akkumulátor hosszú, akár 80-105 km-es hatótávolságot biztosít (gyári adat), így nem kell aggódnod az akkumulátor lemerülése miatt hosszabb utakon sem.

A robogó 10 x 4,5 hüvelykes, felfújható széles gumikerekekkel van felszerelve, amelyek kiválóan alkalmazkodnak különböző talajviszonyokhoz. Az alumínium ötvözetből készült váz rendkívül tartós, és akár 200 kg terhelést is képes elviselni, így felnőttek számára is ideális választás lehet. A roller gyorsan és egyszerűen összecsukható, így könnyen szállítható az autó csomagtartójában.

A roller további előnyei közé tartozik a fordulatjelző és a színes képernyős műszerfal, amelyek még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az utazást. Az akkumulátor és a vezérlő szilícium hőelvezető lapokkal vannak ellátva, amelyek hozzájárulnak az eszköz hosszú élettartamához. A roller a nagy teljesítmény és végsebesség miatt háromféle fékrendszert és egy 6061 ötvözetből készült kormánycsillapítót is tartalmaz, amelyek még stabilabbá és biztonságosabbá teszik a vezetést.

Összefoglalva, a LAOTIE ES19 2023-as verziója egy kiválóan felszerelt, erőteljes és megbízható elektromos roller, amely tökéletes választás lehet mindennapi közlekedésre vagy szabadidős tevékenységekre.

Főbb jellemzők:

 • 6000 W-os, dupla motoros, 50 fokos emelkedőképesség
 • 80-105 km-es hatótávolság 60 V 35 Ah lítium-ion akkumulátorral
 • 10 x 4,5 hüvelykes, felfújható széles gumikerekek
 • Gyorsan összecsukható kialakítás
 • 200 kg maximális teherbírás
 • Fordulatjelző és színes képernyős műszerfal
 • Szilícium hőelvezető lapok az akkumulátor és a vezérlő számára
 • Háromféle fékrendszer és 6061 ötvözetből készült kormánycsillapító

A roller cseh raktárból rendelhető, az ára a BGCZBP289 kuponkóddal 443 000 forint itt:

 

LAOTIE ES19 roller – 2023-as verzió

 


 

Halo Knight T104 roller

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 3

A Halo Knight T104 elektromos roller rendkívül erős szerkezet meglehetősen alacsony áron. Természetesen kiválóan alkalmas mind a városi, mind a vidéki közlekedésre. A robogó két darab 1000 W-os motorral rendelkezik, így összesen 2000 W teljesítményt kapunk, ami lehetővé teszi a roller számára, hogy akár 65 km/h sebességre is felgyorsuljon. A 52 V 21 Ah-s akkumulátor hosszú, akár 45 km-es hatótávolságot biztosít (gyári adat).

A robogó 10 hüvelykes terepgumikkal van felszerelve, amelyek kiválóan alkalmazkodnak különböző talajviszonyokhoz. Az alumínium ötvözetből készült váz rendkívül tartós, és akár 150 kg terhelést is képes elviselni, így felnőttek és tinédzserek számára is ideális választás lehet. A robogó gyorsan és egyszerűen összecsukható, így könnyen szállítható az autó csomagtartójában.

A roller további előnyei közé tartozik a Panda LCD kijelző, amely valós idejű információkat nyújt a sebességről, az akkumulátor állapotáról és egyéb fontos adatokról. A fehér U7 első lámpák és a piros hátsó féklámpák biztosítják a láthatóságot és a biztonságot az esti órákban is.

Főbb jellemzők:

 • 2000 W teljes teljesítmény (1000 W*2 motor)
 • 45 km-es hatótávolság 52 V 21 Ah lítium-ion akkumulátorral
 • 10 hüvelykes terepgumik
 • Gyorsan összecsukható kialakítás
 • 150 kg maximális teherbírás
 • Panda LCD kijelző
 • Fehér U7 első lámpák és piros hátsó féklámpák
 • IPX4 vízállóság
 • Tárcsafékrendszer
 • 40°-os emelkedőképesség

Ez a roller is cseh raktárból rendelhető, az ára a BGCZBP300 kuponkóddal 247 800 forint itt:

 

Halo Knight T104 roller

 


 

 DUOTTS F26 1500 wattos, kétmotoros kerékpár

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 4

A DUOTTS F26 elektromos kerékpár egy igazi csoda két keréken. Az alumínium ötvözetből készült váz nemcsak könnyű, de rendkívül tartós is, képes elviselni akár 150 kg terhelést. A kerékpár két 750 W-os motort tartalmaz, amelyek összesen 1500 W teljesítményt biztosítanak, lehetővé téve a kerékpár számára, hogy akár 55°-os emelkedőket is megmásszon.

A 26 x 4.0 méretű vastag gumik kiváló tapadást és stabilitást biztosítanak mindenféle terepen. A hidraulikus fékrendszer és a Shimano 7 sebességes váltó garantálják a biztonságos közlekedést. Az LCD színes kijelző valós idejű információkat nyújt a sebességről, az akkumulátor állapotáról és egyéb fontos adatokról.

Az elektromos kerékpár 48 V 17.5 Ah kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely tiszta elektromos módban akár 50 km-es hatótávolságot is biztosít (gyári adat). PAS módban (pedál rásegítés) ez a szám akár 100-120 km-re is nőhet (gyári adat). Az IPX4 vízállósági besorolás azt jelenti, hogy az eső sem jelent problémát.

Összességében a DUOTTS F26 egy kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, nagyon erős, nagyon nyomatékos, nagy végsebességgel rendelkező erőteljes és sokoldalú elektromos kerékpárt keresnek, amely képes megküzdeni a városi és terep kihívásokkal egyaránt.

Főbb jellemzők:

 • 1500 W teljes teljesítmény (750 W*2 motor)
 • 50 km-es hatótávolság tiszta elektromos módban, 100-120 km PAS módban
 • 26×4.0 vastag gumik
 • Hidraulikus fékrendszer
 • Első lengéscsillapító
 • Shimano 7 sebességes váltó
 • 150 kg maximális teherbírás
 • LCD színes kijelző
 • IPX4 vízállóság
 • 55°-os emelkedőképesség
 • CE tanúsítvány

A bringa cseh raktárból érkezik, a hatalmas teljesítményhez képest baráti áron, a BGCZBP292 kuponkóddal 462 000 forintért. Rendelés az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

 DUOTTS F26 1500 wattos, kétmotoros kerékpár

Erről a kerékpárról holnap (2023.08.07.) teszt és videó is megjelenik oldalunkon, látogass vissza, ha érdekel!

 


 

PVY Z20 PRO 500 wattos kerékpár

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 5

A PVY Z20 PRO elektromos kerékpár egy kompakt, mégis erőteljes választás azok számára, akik egy könnyen hordozható, de hatékony közlekedési eszközt keresnek. Az alumínium ötvözetből készült váz nem csak könnyű, de rendkívül tartós is, képes elviselni akár 120 kg terhelést. A 500 W-os kefe nélküli motor és a 36 V 10.4 Ah kapacitásúó akkumulátor együttműködve kiváló teljesítményt és hosszú hatótávolságot biztosítanak.

Az elektromos kerékpár három különböző üzemmódban használható: tiszta elektromos módban, teljesítménysegítő módban és hagyományos kerékpározási módban. Az elektromos módban 50-60 km, míg a segítő módban akár 80-100 km közötti hatótávolság érhető el (gyári adatok). A SHIMANO 6 sebességes váltórendszer és a dupla tárcsafék együttesen biztosítják a biztonságos utazást.

A kerékpár további előnyei közé tartozik az USB töltési lehetőség, a mobiltelefon tartó és az ponyva, amelyek mind hozzájárulnak a kényelmes és praktikus használathoz. Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén szállíthasd magaddal, akár autódban is.

Főbb jellemzők:

 • 500 W kefe nélküli motor
 • 36 V 10.4 Ah kapacitású akkumulátor
 • 80-100 km hatótávolság teljesítménysegítő módban, 50-60 km elektromos módban
 • SHIMANO 6 sebességes váltórendszer
 • Dupla tárcsafék
 • Alumínium ötvözet váz
 • 120 kg maximális teherbírás
 • USB töltési lehetőség
 • Mobiltelefon tartó és takaróponyva
 • CE tanúsítvány
 • Összecsukható kialakítás

A kerékpár ára a cseh raktárból szállítva 250 000 forint lesz, ha a vásárláshoz használod a BG99DH095 kuponkódot itt:

 

PVY Z20 PRO 500 wattos kerékpár

A kerékpárról tesztet és videót is találsz itt: PVY Z20 PRO KERÉKPÁR TESZT: TAPASZTALD MEG 500 WATT EREJÉT!

 


 

DRVETION AT20 750 wattos kerékpár

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 6

A DRVETION AT20 elektromos kerékpár egy igazi erőmű, amely tökéletes választás a városi és terepi körülmények közötti közlekedéshez. Az alumínium ötvözet váz és a 20 x 4.0 colos CST gumik együttesen biztosítják a kerékpár tartósságát és stabilitását, miközben a 750 W-os motor és a 48 V 15 Ah kapacitású, Samsung cellákból épített akkumulátor hosszú hatótávolságot és kiváló teljesítményt kínálnak.

A kerékpár három különböző teljesítménysegítő fokozattal és egy SHIMANO 7 sebességes váltórendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén alkalmazkodjon különböző terepi és sebességi körülményekhez. A nagyméretű, színes LCD kijelző könnyen olvasható és minden szükséges információt megjelenít.

A kerékpár összecsukható kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen szállítható legyen, és a 3-6 órás töltési idő is ideális a gyors és hatékony használathoz. Ráadásul, minden szeptemberi DRVETION elektromos kerékpár rendelés mellé egy 200 dollár értékű ajándékcsomag is jár, amely 8 különböző e-kerékpár kiegészítőt tartalmaz, így a csomagban találsz 1 pár kesztyűt, 1 pár szelepsapkát, egy izzadtságtörlő kendőt, egy pumpát, egy telefontartót, egy kerékpárzárat, egy esővédőt és egy kerékpáros táskát.

Főbb jellemzők:

 • 750 W motor
 • 48 V 15 Ah Samsung akkumulátor
 • 40-55 km hatótávolság tiszta elektromos módban, 60-90 km PAS módban
 • SHIMANO 7 sebességes váltórendszer
 • 200 kg maximális teherbírás
 • Nagyméretű, színes LCD kijelző
 • 3-6 órás töltési idő
 • Alumínium ötvözet váz és 20 x 4.0 colos CST kerék
 • CE tanúsítvány
 • Összecsukható kialakítás
 • Szeptemberi ajándékcsomag 8 e-kerékpár kiegészítővel

A kerékpár cseh raktárból érkezik hozzád, ára a BGCZBP269 kuponkóddal 319 000 forint az alábbi linkre kattintva:

 

DRVETION AT20 750 wattos kerékpár

 

A kerékpárról tesztet és videót is találtok oldalunkon: EZ A BENZINES ROBOGÓK HALÁLOS ÍTÉLETE – DRVETION AT20

 


 

ANGWATT T1 2 x 3000 wattos roller

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 7

Az ANGWATT T1 elektromos roller egy brutális izmokkal szerelt roller, amely kiválóan alkalmas mind városi, mind terepi használatra. Két 3000 W-os csúcsteljesítményű motorral rendelkezik, amelyek akár 85 km/h sebességet, valamint 50 fokos emelkedő megmászását is lehetővé teszik. A 60 V 35 Ah lítium-ion akkumulátor hosszú, 80-105 km-es hatótávolságot biztosít (gyári adat), miközben az 5-6 órás töltési idő gyors és hatékony használatot tesz lehetővé.

A kormány állítható és hidraulikus lengéscsillapítása, és az elöl-hátul megtalálható lengéscsillapítók stabil és biztonságos vezetést tesznek lehetővé még magas sebességnél is. A megállást elől és hátul is hidraulikus fékek biztosítják, plusz kapunk elektromos motorféket is, hogy nehezebben blokkoljanak a kerekek fékezés közben. A roller rendelkezik elöl és hátul elhelyezett irányjelzőkkel, valamint távirányítós oldalsó világítással, amely szabadon váltogatható színekkel növeli a láthatóságot és a biztonságot.

Az alumínium ötvözet váz és a 11 colos terepjáró pneumatikus abroncsok 200 kg-ig terhelhetők, így a roller alkalmas testesebb felnőttek számára is. A gyorsan összecsukható kialakítás könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé, igaz, a közel 50 kilós tömeg azért jelent némi akadályt. jó hír, hogy az ANGWATT helyi javítóállomásokkal is rendelkezik Európában, így a karbantartás sem jelent problémát.

Főbb jellemzők:

 • 2 x 3000 W csúcsteljesítményű motorok
 • 60 V 35 Ah lítium-ion akkumulátor
 • 80-105 km hatótávolság
 • 85 km/h maximális sebesség
 • 200 kg maximális terhelhetőség
 • Kormányzási csillapítás és elöl-hátul lengéscsillapítók
 • Elöl és hátul irányjelzők, távirányítós oldalsó világítás
 • 11 colos terepjáró pneumatikus abroncsok
 • Gyorsan összecsukható kialakítás
 • Alumínium ötvözet váz
 • 5-6 órás töltési idő
 • CE tanúsítvány

A roller a Banggood születésnapi akciójában most 482 000 forintba kerül, a cikk írásának pillanatában még 49 darab érhető el ezen az áron. Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

ANGWATT T1 2 x 3000 wattos roller

A rollerről 2023 szeptemberének végén teszt és videó is várható oldalunkon. Gyere vissza!

 


 

ANGWATT C1 2400 wattos roller

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 8

Az ANGWATT C1 elektromos roller egy igazi bivaly, amely kiválóan alkalmas mind városi, mind nehéz terepes körülmények között. A két darab 1200 wattos csúcsteljesítményű motor lehetővé teszi, hogy a roller akár 55-65 km/h sebességre is felgyorsuljon. A 52 V 28 Ah lítium-ion akkumulátor 60-80 km-es hatótávolságot biztosít (gyári adat), miközben az 5-6 órás töltési idő gyors és hatékony használatot tesz lehetővé.

A roller elöl és hátul is rendelkezik lengéscsillapítókkal, amelyek biztonságosabbá teszik az off-road vezetést is. A 10 colos terepjáró pneumatikus abroncsok kiváló tapadást biztosítanak különböző talajokon. A gyorsan összecsukható kialakítás könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé. Az alumínium ötvözetből készült váz pedig 150 kg maximális terhelhetőséget biztosít.

A roller rendelkezik elöl és hátul elhelyezett irányjelzőkkel és fényszórókkal, amelyek növelik a láthatóságot és a biztonságot. Ahogy az előző gépnél, úgy itt is fontos kiemelni, hogy az ANGWATT helyi javítóállomásokkal is rendelkezik Európában, így a karbantartás sem jelent problémát.

Főbb jellemzők:

 • 2 x 1200W csúcsteljesítményű motorok
 • 52 V 28 Ah lítium-ion akkumulátor
 • 60-80 km hatótávolság
 • 55-65 km/h maximális sebesség
 • 150 kg maximális terhelhetőség
 • Elöl és hátul lengéscsillapítók
 • 10 colos terepjáró pneumatikus abroncsok
 • Gyorsan összecsukható kialakítás
 • Alumínium ötvözet váz
 • 5-6 órás töltési idő
 • CE tanúsítvány

A rollert az eddigi gépekhez hasonlóan cseh raktárból rendelheted meg. Ára a BGCZBP294 kuponkóddal 346 ezer forint itt:

 

ANGWATT C1 2400 wattos roller

 


 

Riding’ times Z8 elektromos kerékpár – az idei kedvencem!

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 9

 

A Riding’ times Z8 elektromos kerékpár egy igazi univerzális jármű, amely tökéletes választás lehet városi közlekedésre, kiváltva akár a kisebb teljesítményű benzines robogókat is. A 500 W-os motor és a 48 V 15 A akkumulátor kombinációja akár 40-90 km-es hatótávolságot is biztosíthat (gyári adat), attól függően, hogy milyen terhelés alatt, milyen terepen és milyen vezetési szokások mellett használjuk.

A jó minőségű 20 x 4,0 colos CHAOYANG gumik kiválóan birkózik meg akár a durva tereppel is, míg az elöl elhelyezett alumínium hidraulikus lengéscsillapító villa és a hátul található dupla rugós felfüggesztés kényelmes utazást tesz lehetővé. A 7 sebességes Shimano váltó sima és hatékony sebességváltást biztosít.

A kerékpár LCD kijelzővel, elöl elhelyezett projektoros, nagy méretű fényszóróval, hátul elhelyezett LED lámpával, hátsó irányjelzővel, valamint egy 48 V 22 A integrált vezérlővel is rendelkezik. Két vezetési mód közül választhatunk: motoros gázkar vagy 5 szintű pedálsegítő rendszer (PAS). Az alumínium ötvözet váz 100-120 kg maximális terhelhetőséget biztosít, így felnőttek és tinédzserek számára is ideális.

Főbb jellemzők:

 • 500 W-os motor
 • 48 V 15 A akkumulátor
 • 40-90 km hatótávolság
 • 45 km/h maximális sebesség
 • 20 x 4,0 kerék (CHAOYANG)
 • Elöl alumínium hidraulikus lengéscsillapító villa, hátul dupla rugós felfüggesztés
 • 7 sebességes Shimano váltó
 • LCD kijelző, elöl és hátul LED lámpák
 • 48 V 22 A integrált vezérlő
 • Motoros gázkar és 5 szintű PAS
 • 100-120 kg maximális terhelhetőség
 • 6-8 órás töltési idő

A kerékpár árát rendesen megfaragták a Banggood születésnapi akciójában, így 319 000 forintért lehet vinni. A cikk írásának pillanatában még 16 darab volt elérhető ezen az áron az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Riding’ times Z8 elektromos kerékpár

A kerékpárról tesztet és videót is találtok oldalunkon: BENZINES ROBOGÓT HASZNÁLSZ? LASSAN GONDOLKOZHATSZ A VÁLTÁSON!

 


 

 Emoko T4 MAX 350 wattos roller

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 10

Az Emoko T4 MAX elektromos roller egy kompakt és hatékony közlekedési eszköz, amely ideális választás a városi élet ritmusához. A 350 W-os kefe nélküli motor és a 36 V 15 Ah kapacitású akkumulátor kombinációja lehetővé teszi, hogy 45-60 km-es hatótávolságot érjünk el egyetlen töltéssel (gyári adat). Az ajánlott sebesség 25 km/h, így gyorsan és hatékonyan juthatunk el A-ból B-be.

A roller 10 colos pneumatikus abroncsokkal rendelkezik, amelyek kiváló tapadást és stabilitást biztosítanak. A fékrendszer elől dobfékkel, hátul pedig elektromos fékkel van felszerelve, ami biztonságos megállást garantál.

A 2,5 W-os nagy fényerejű fényszóróval és az EMC teszt tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy elektromágneses kompatibilitása megfelel az európai szabványoknak. A roller összecsukható kialakítása és 17,5 kg-os súlya miatt könnyen szállítható és tárolható. A töltési idő 6-9 óra között van, és az AC 110-240V, 50-60Hz töltővel kompatibilis.

Főbb jellemzők:

 • 350 W kefe nélküli motor
 • 36 V 15 Ah akkumulátor
 • 45-60 km hatótávolság
 • 25 km/h ajánlott sebesség
 • 10 colos pneumatikus abroncsok belső csővel
 • Elöl dobfék, hátul elektromos fék
 • 2,5 W nagy fényerejű fényszóró
 • EMC teszt tanúsítvány
 • 120 kg maximális teherbírás
 • 6-9 órás töltési idő
 • Összecsukható kialakítás, 17,5 kg súly

A cseh raktárból rendelhető roller ára a BGCZBP305 kuponkóddal 116 600 forint az alábbi linkre kattintva:

 

 Emoko T4 MAX 350 wattos roller

 


 

KuKirin G2 Pro 600 wattos roller

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 11

A KuKirin G2 Pro elektromos roller egy erőteljes és sokoldalú közlekedési eszköz, amely tökéletes választás a városi életben. A 600 W-os motor és a 15 Ah-s, 48 V-os lítium-ion akkumulátor kombinációja lehetővé teszi, hogy 55-60 km-es hatótávolságot érjünk el egyetlen töltéssel (gyári adat). Az ajánlott sebesség 25 km/h, így gyorsan és hatékonyan juthatunk el A-ból B-be.

A roller 10 colos abroncsokkal rendelkezik, amelyek erős tapadást és kopásállóságot biztosítanak. A fékrendszer elől és hátul tárcsafékkel van felszerelve, ami biztonságos megállást garantál. A roller továbbá rendelkezik elől és hátul LED fényszórókkal, amelyek növelik a láthatóságot és a biztonságot.

Az intelligens operációs rendszernek köszönhetően a roller könnyen kezelhető és monitorozható. A vas és alumínium ötvözetből készült váz robusztus és tartós, a maximális teherbírása pedig 120 kg. A töltési idő 8 óra, és a roller összecsukható kialakítása miatt könnyen szállítható és tárolható.

Főbb jellemzők:

 • 600 W-os motor
 • 15 Ah, 48 V lítium-ion akkumulátor
 • 55-60 km hatótávolság
 • 25 km/h ajánlott sebesség
 • 10 colos erős tapadású abroncsok
 • Tárcsafék rendszer
 • Elől és hátul LED fényszórók
 • Intelligens operációs rendszer
 • 120 kg maximális teherbírás
 • 8 órás töltési idő
 • Összecsukható kialakítás, 23,5 kg súly

A rollert cseh raktárból tudjuk megvásárolni, ára a BG92ac8e kuponkóddal most rendkívül alacsony, mindössze 187 900 forintba kerül az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

KuKirin G2 Pro 600 wattos roller

 


 

BOGIST M5 PRO 500 wattos robogó

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 12

A BOGIST M5 Pro elektromos roller egy kompakt és hatékony közlekedési eszköz, amely ideális választás a városi utazásokhoz. A 500W-os motorral és 11 Ah-s, 48 V-os akkumulátorral rendelkező roller 35-40 km-es hatótávolságot kínál egyetlen töltéssel. Az ajánlott sebesség 25 km/h, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen közlekedjünk.

A 12 colos, széles abroncsok erős tapadást biztosítanak, így a roller stabilan halad az úton. A tárcsafékrendszer biztonságos megállást garantál, és az elől-hátul elhelyezett világítás növeli a láthatóságot és a biztonságot. A roller váza vasból és alumíniumból készült, ami tartósságot és 150 kg-os maximális teherbírást biztosít.

A 20,5 kg-os súly könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé. A roller kosárral is rendelkezik, ami még kényelmesebbé teszi az utazást vagy a bevásárlást. A töltési idő 6-8 óra, és a roller több nemzetközi tanúsítvánnyal is rendelkezik, beleértve a CE, FCC és ROHS tanúsítványokat.

Főbb jellemzők:

 • 500 W-os motor
 • 11 Ah, 48 V lítium-ion akkumulátor
 • 35-40 km hatótávolság
 • 25 km/h ajánlott sebesség
 • 12 colos széles abroncsok
 • Tárcsafék rendszer
 • Elől és hátul világítás
 • 150 kg maximális teherbírás
 • 6-8 órás töltési idő
 • Összecsukható kialakítás, 20,5 kg súly
 • Kosárral felszerelt
 • CE, FCC, és ROHS tanúsítványok

A robogó a Banggood születésnapi akciójában rendesen le lett árazva, így cseh raktárból 157 000 forintért szerezhetjük be. A cikk írásának pillanatában még 15 darab érhető el ezen az áron!

 

BOGIST M5 PRO 500 wattos robogó

 


 

KugooKirin S1 Pro 350 wattos roller

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 13

A KugooKirin S1 Pro elektromos roller egy kompakt és könnyen kezelhető jármű, amely ideális a városi közlekedéshez. A 350 W-os motor és a 7,5 Ah kapacitású, 36 V-os lítium-ion akkumulátor együttesen 25-30 km-es hatótávolságot biztosítanak (gyári adat). Az ajánlott sebesség 25 km/h, ami gyors és hatékony közlekedést tesz lehetővé.

Az 8 colos abroncsok és az elektronikus fékrendszer együtt biztosítják a stabil és biztonságos utazást. A roller IP45 vízállósági besorolással rendelkezik, így esőben is használható. A könnyű, 13,65 kg-os súly és az összecsukható kialakítás könnyű szállítást és tárolást tesznek lehetővé.

Az ergonomikus kialakítású, gumi markolatok kényelmes fogást és jobb irányítást biztosítanak. A beépített műszerrendszer lehetővé teszi, hogy könnyen nyomon kövessük a roller állapotát, beleértve az akkumulátor töltöttségét, a sebességet és a megtett távolságot.

Főbb jellemzők:

 • 350 W-os motor
 • 7,5 Ah, 36 V lítium-ion akkumulátor
 • 25-30 km hatótávolság
 • 25 km/h ajánlott sebesség
 • 8 colos abroncsok
 • Elektronikus fék + lábfék
 • IP45 vízállósági besorolás
 • 4-5 órás töltési idő
 • Összecsukható kialakítás, 13,65 kg súly
 • Ergonomikus, gumi markolatok
 • CE és ROHS tanúsítványok

A roller most rendkívül kedvező áron szerezhető be. A Banggood születésnapja miatt az ár mindössze 77 ezer forint, a cikk írásának pillanatában ezen az áron már csak 7 darab roller érhető al itt:

 

KugooKirin S1 Pro 350 wattos roller

 


 

AOVOPRO ES80 350 wattos roller

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 14

Az AOVOPRO ES80 elektromos roller egy kiváló választás a városi közlekedéshez, amely egyensúlyt teremt a teljesítmény és a kényelem között. A 350 W-os motorral és a 36 V 10,5 Ah kapacitású akkumulátorral rendelkező roller 25-35 km-es hatótávolságot és 25 km/h csúcssebességet kínál (gyári adatok). A beépített LED világítás és az IP65 vízállósági besorolás biztosítja, hogy bármilyen időjárási körülmények között is biztonságosan közlekedhessünk.

Az elektromos és tárcsafék kombinációja érzékeny és biztonságos fékezést tesz lehetővé. A roller Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, így telefonos alkalmazás is letölthető hozzá. Az AOVOPRO alkalmazás zárfunkcióval rendelkezik, és hozzáférhetünk egyéb beállításokhoz is. A roller könnyű, mindössze 12 kg, és 3 másodperc alatt összecsukható, így könnyen szállítható és tárolható. Az alumíniumötvözetből készült váz 120 kg teherbírással rendelkezik, így erős és tartós.

Főbb jellemzők:

 • 350W-os motor
 • 36V 10,5Ah akkumulátor
 • 25-35 km hatótávolság
 • 25 km/h ajánlott sebesség
 • Elektromos és tárcsafék
 • IP65 vízállósági besorolás
 • 5 órás töltési idő
 • Összecsukható kialakítás, 12 kg súly
 • 120 kg maximális teherbírás
 • AOVOPRO alkalmazás zárfunkcióval
 • EN17128, IEC, CE tanúsítványok

Ezt a rollert is cseh raktárból tudod megvásárolni. Ára ennek is nagyon barátságos, hiszen a BG99DH100 kuponkóddal csak 92 000 forintot kell érte fizetned itt:

 

AOVOPRO ES80 350 wattos roller

A rollerről tesztet olvashatsz oldalunkon, a teszten belül pedig megtalálod videós bemutatónkat is: AZ OLCSÓ SZALADGÁLÓS ROLLEREK KIRÁLYA – AOVOPRO ES80 TESZT

 


 

 SAMEBIKE MY275-FT elektromos kerékpár

A legjobb akciós elektromos bringák és rollerek a 700 Ft-os benzin ellen 15

A SAMEBIKE MY275-FT elektromos kerékpár egy sokoldalú és erős jármű, amely tökéletes választás a városi és terepi közlekedéshez egyaránt. A 500 W-os motor és a 10,4 Ah kapacitású/ 48 V lítium-ion akkumulátor kombinációja lehetővé teszi, hogy akár 25 fokos emelkedőt is könnyedén megmásszunk. Az akkumulátor 4-6 óra alatt teljesen feltölthető, és tisztán elektromos módban 20-40 km, moped módban pedig 40-80 km hatótávolságot biztosít (gyári adatok).

A 27,5 hüvelykes hegyikerékpár-abroncsok kiváló tapadást és stabilitást nyújtanak különböző talajokon. A TFT színes LCD kijelzőn könnyen nyomon követhetők a fontos adatok, mint például a sebesség és az akkumulátor töltöttsége. A beépített LED első lámpa biztonságos éjszakai közlekedést tesz lehetővé, míg az alumíniumötvözet váz 150 kg maximális teherbírással rendelkezik. A kerékpár többféle üzemmódban használható: PAS mód, emberi erővel hajtott mód, toló mód és tisztán elektromos mód.

Főbb jellemzők:

 • 500 W-os motor, max. 25 fokos emelkedőképesség
 • 10,4 Ah / 48 V Li-ion akkumulátor
 • 20-40 km tisztán elektromos, 40-80 km moped hatótávolság
 • 27,5 hüvelykes hegyikerékpár-abroncsok
 • Több üzemmód: PAS, emberi erő, tolás, tisztán elektromos
 • LED első lámpa
 • Alumíniumötvözet váz, max. 150 kg teherbírás
 • TFT színes LCD kijelző
 • IP54 vízállósági besorolás
 • CE, UL, KC, FCC, PSE, ROH tanúsítványok

Ennek a remek bringának is levitték az árát, így most a BG99DH124 kuponkóddal már 276 000 forintért beszerezheted cseh raktárból, innen:

 

 SAMEBIKE MY275-FT elektromos kerékpár

A kerékpárról tesztet olvashattok és videós bemutatót nézhettek oldalunkon: TOLD KI A HATÁRAIDAT! – SAMEBIKE MY275-FT E-BIKE TESZT

 


 

Zárszó

Az idei évben nagyon sok rollerrel és kerékpárral ismerkedhettem meg. Jól látható, hogy ezeknek a termékeknek az ára egyre alacsonyabb, a minőségük ezzel szemben egyre magasabb. Már csak elvétve találkozhatunk rossz minőségű akkumulátorokkal, egyre nő a teljesítmény, egyre kisebb a fogyasztás, ezzel pedig folyamatosan, évről-évre nő az egy töltéssel megtehető hatótáv is.

Idén a rollerek mellett már két olyan kerékpárral is találkoztam (ezek a fenti listában is megtalálhatók), amik akár egy kisebb teljesítményű benzines robogót is képesek kiváltani. Ezeket használva már nem kell tankolni, nem kell olajat és gyertyát cserélni, tisztán, kipufogó gázok nélkül, csendesen közlekedhetünk viszonylag nagy távolságokat megtéve.

Azt hiszem, az egyre dráguló benzinárak mellett már nem ördögtől való elgondolkozni egy saját elektromos kerékpár vagy roller, esetleg egy elektromos robogó beszerzésén. Egyre kevesebb a téli napok száma, egyre magasabb az átlaghőmérséklet, szinte évről-évre egy több a motorozható (rollerezhető) napok száma, főleg városban. Szóval valódi alternatíva lehet egy ilyen eszköz, és most már a beszerzésük sem lehetetlen feladat.

A fenti cikkben próbáltom több kategóriából válogatni mind a rollerek, mind a kerékpárok esetén, remélem találtam olyat, ami elnyeri tetszésedet!

 

Ez a cikk nem egy teszt, az ajánlók az áruház által megadott adatok alapján íródtak, azokért felelősséget maximum az áruház tud vállani. A cikk mindössze egy termékajánló, amiben a hét érdekesebb akciós termékeit soroltuk fel.

Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék EU raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.