Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét

A legtöbb termék német raktárból jön, természetesen jó áron!

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét

Ebben a cikkben meglehetősen sok termék kapott helyet, és kivételesen csak egy áruházból válogattam. A termékek nagyobb része, néhány kivételtől eltekintve európai raktárból érkeznek, ahol nem, ott jelezni fogom. Természetesen kínai raktár esetén is rendelkezésre áll vámmentes szállítás.

A cikkben minden termék EU vagy kínai raktárból rendelhető, EU raktárnál nincs plusz áfa és vámkezelés, kínai raktárnál pedig elérhető a Duty Free vámmentes szállítás, ami az esetek többségében ráadásul ingyenes.


Rengeteg termékteszttel vár YouTube csatornánkon! Nézz be, ha tetszik iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 


 

hohem iSteady XE 3-Axis Smartphone Gimbal

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 1

Az iSteady XE egy hordozható, sokoldalú gimbal stabilizátor okostelefonokhoz. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően utazások során is kényelmesen hordozható. A 3 tengelyes stabilizálási rendszer biztosítja, hogy videói és élő közvetítései simák és remegésmentesek legyenek, még mozgás közben is.

A gimbal stabilizátor többféle üzemmódot kínál, mint a panoráma követés, billenés és dőlés követés, teljes zárolás és POV (minden követése). Mindössze néhány gombbal működtethető, így akár kezdők is gyorsan elsajátíthatják a használatát. A “Hohem Joy” alkalmazással pedig még több funkciót érhet el, és professzionálisabb videókat készíthet.

Beépített 2000 mAh-s akkumulátora hosszú üzemidőt biztosít. Továbbá egy mágneses LED fill lighttal is felszerelték, amely három világítási módban és 10 fényerő-fokozattal használható, hogy a videóin még szebbnek tűnjön.

Főbb képességek:

 • 3 tengelyes stabilizátor
 • Többféle használati mód
 • Egyszerű kezelés
 • Beépített akkumulátor
 • Állítható fényerejű LED fill light

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~18 900  forint itt:

 

hohem iSteady XE 3-Axis Smartphone Gimbal

 


 

VLAIAN S2400 Portable Power Station

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 2

A VLAIAN S2400 egy hordozható, nagy kapacitású (2048 Wh) tápegység, amely 2400 W-os kimeneti teljesítményre képes. Nemcsak kisebb készülékeket, hanem mikrohullámú sütőket, elektromos takarókat és hűtőszekrényeket is képes működtetni. A beépített lítium-vas-foszfát (LiFePO4) akkumulátor kiváló biztonságot és akár 10 éves élettartamot kínál.

Az 5 fokozatú töltési hatékonyság lehetővé teszi, hogy 300, 500, 700, 900 vagy 1100 W-os teljesítménnyel tölthesse a készüléket, így megvédheti attól, és elkerülheti a feszültségingadozás okozta károkat. 13 kimeneti porttal rendelkezik, amelyek között van szivargyújtó aljzat, USB-A, USB-C és AC csatlakozók.

Rendelkezik szünetmentes tápegységgel (UPS), amely áramkimaradás esetén 0,08 másodpercen belül átkapcsol a beépített akkumulátorról való táplálásra. Az LCD kijelző megjeleníti az akkumulátor töltöttségi szintjét, a be- és kimenő teljesítményt, valamint a töltési és kisülési időt.

Főbb képességek:

 • Nagy kapacitású akkumulátor
 • Többszintű töltési hatékonyság
 • 13 különböző kimeneti csatlakozó
 • Szünetmentes tápegység
 • LCD kijelző

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~275 000  forint itt:

 

VLAIAN S2400 Portable Power Station

 


 

LANPWR D5 2500W Portable Power Station

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 3

A LANPWR D5 egy 2500 W teljesítményű, hordozható tápegység, amelynek 2160 Wh-s kapacitásának köszönhetően kiválóan használható kültéri tevékenységekhez, mint a kemping vagy utazás. Napenergiával is tölthető, és 14 különböző aljzattal rendelkezik, hogy a legkülönbözőbb eszközök töltését kiszolgálja.

A nagy teljesítményű, tiszta szinuszos váltakozó áramú kimenet akár 2500 W-ig terhelhető, ami lehetővé teszi nagyobb fogyasztók, mint mikrohullámú sütők vagy elektromos takarók üzemeltetését is. Az újratölthető LiFePO4 akkumulátor 2160 Wh kapacitással rendelkezik, és 2500 ciklus után is megőrzi 80%-os töltöttségét.

A tápegység golyóscsapágyakkal támogatott teleszkópos fogantyúval és kerekekkel van ellátva, így könnyedén mozgatható. Több védőmechanizmus, köztük túlfeszültség, rövidzár és túlmelegedés elleni védelem is beépítésre került az eszköz biztonságának növelése érdekében.

Főbb képességek:

 • 2500 W tiszta szinuszos AC kimenet
 • 2160 Wh kapacitású akkumulátor
 • Napenergia és hálózati töltés
 • 14 különböző kimeneti aljzat
 • Védőmechanizmusok
 • Teleszkópos fogantyú és kerekek

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~314 400  forint itt:

 

LANPWR D5 2500W Portable Power Station

 


 

Creality Ender-3 V3 KE 3D Printer

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 4

Az Ender-3 V3 KE egy kompakt, felhasználóbarát 3D nyomtató, amely kiváló teljesítményt és egyszerű használatot kínál. A 4,3 colos érintőképernyővel és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, amin akár élőben követheti a nyomtatás állapotát.

Az okos automatikus szintezés és eltolás tesztelés egyetlen érintéssel elvégezhető, így gyorsan használatra készen állhat a nyomtató. A nagy sebességű, akár 500 mm/s-os nyomtatásnak és a 8000 mm/s2-es gyorsulásnak köszönhetően modelleket hatékonyan készíthet el.

A “Sprite” direkt extruder szerkezet simább és konzisztensebb anyagadagolást tesz lehetővé PLA, PETG és TPU (95A) anyagokkal is, így szélesebb körű felhasználást biztosít. A csöndesen működő, 32 bites vezérlőpanel pontos pozicionálást tesz lehetővé alacsony zajszint mellett.

Főbb képességek:

 • 4,3 colos érintőképernyő
 • Nagy sebesség és gyorsulás
 • “Sprite” direkt extruder
 • 32 bites vezérlőpanel
 • Stabil lineáris sínrendszer
 • Automata szintezés

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~117 900  forint itt:

 

Creality Ender-3 V3 KE 3D Printer

 


 

300 x 200 x 200 cm vízálló sátor Waterproof Oxford anyagból

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 5

Ez a sátor tökéletes választás szabadtéri tevékenységekhez, mint a strand, kemping vagy kirándulás. Prémium Oxford szövetből készült, amely ellenáll a szakadásnak és kopásnak, valamint vízlepergető PU bevonattal is rendelkezik, így esőben is szárazon tart.

A sátor két külön szobával rendelkezik, amelyek összesen 8-12 fő kényelmes elszállásolására alkalmasak. A sátor tetejének és oldalsó ablakainak hálós kialakítása gondoskodik a megfelelő szellőzésről, miközben a rovarok nem jutnak be. Az éjszakai órákban pedig a háló akár csillagvizsgálásra is alkalmas.

A stabil fémváznak és a talajba rögzíthető köteleknek köszönhetően a sátor biztonságosan megáll a lábán a szabadban. Az összecsukhatatósága és hordozótáskája pedig megkönnyíti a szállítását is. Henger alakú, tömören csomagolható formája optimális helykihasználást biztosít.

Főbb képességek:

 • 8-12 fős méret
 • Oxford szövet, vízlepergető bevonattal
 • Hálós szellőzés és kilátás
 • Rögzíthető, stabil vázszerkezet
 • Összecsukható, hordtáskával

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~114 000  forint itt:

 

300 x 200 x 200 cm vízálló sátor Waterproof Oxford anyagból

 


 

WELKIN WKES006 E-scooter

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 6

A WELKIN WKES006 egy kompakt, összecsukható elektromos roller, amely tökéletes kisegítő közlekedési eszköz a dugók és a városi tömegközlekedés elkerülésére. 350 W-os villanymotorjának és 8 inches, masszív abroncsainak köszönhetően akár 15°-os emelkedőkön is felkapaszkodik, és 24 km/h-s csúcssebességet érhet el.

Nagy, 7,5 Ah-s akkumulátora egyszeri feltöltéssel akár 15 km-es hatótávot biztosít. Az IPX4 fröccsenővédelem biztosítja, hogy az időjárási viszonyok ne okozzanak problémát a használata során. A digitális kijelző folyamatosan megjeleníti a fontos információkat, mint a sebesség és töltöttség.

Összecsukott állapotban parányi helyet foglal, így könnyedén bevihető irodákba, liftekbe és szűk helyekre. 120 kg-os teherbírásának hála akár súlyosabb terhelés mellett is megbízhatóan üzemel.

Főbb képességek:

 • 350 W-os motor, 24 km/h sebesség
 • 15 km hatótáv
 • IPX4 fröccsenő védelem
 • Digitális kijelző
 • Összecsukható, kompakt
 • 120 kg teherbírás

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~66 800  forint itt:

 

WELKIN WKES006 E-scooter

 


 

NBoard 39 inches LCD írótábla

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 7

Az NBoard egy nagyméretű, 39 inches LCD írótábla, amely kiváló választás otthoni, iskolai vagy irodai használatra egyaránt. Hatalmas, 99 x 78 cm-es, szemkímélő képernyője rengeteg helyet biztosít jegyzetelésnél, rajzolásánál vagy prezentációk során.

A letisztult, mindössze 6 mm-es képkerettel rendelkező, vékony kialakítás takarékos helyet foglal az asztalon vagy falra akasztva. A két, érzékeny tollából egyszerre akár ketten is használhatják az írótáblát. Az egykezes, egyérintéses törlés funkció pedig villámgyorsan tiszta lapot biztosít.

Az LCD technológia környezetkímélő, mivel újrafelhasználható: a táblára közel 100 000 alkalommal lehet írni-törölni anélkül, hogy újra és újra papírt kellene használni. Mindössze két AA elemmel működtethető, energiafogyasztása csekély.

Főbb képességek:

 • 39 inches (99 x 78 cm) nagy képernyő
 • Keskeny 6 mm-es képkeret
 • Két érzékeny tollal
 • Egyérintéses törlés
 • Környezetkímélő, újrafelhasználható
 • Alacsony energiafogyasztás

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~35 400  forint itt:

 

NBoard 39 inches LCD írótábla

 


 

FOXSUR 100-240V autó akkumulátortöltő

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 8

A FOXSUR akkumulátortöltő professzionális, 7 fokozatú intelligens töltési folyamattal rendelkezik, amely 20%-kal gyorsabb töltést tesz lehetővé a hagyományos 10A-es töltőkhöz képest. A 12A/12V vagy 6A/24V töltési üzemmód lehetővé teszi a legtöbb ólomakkumulátor, köztük zselés, AGM, lítium és nedvescelláktípusok töltését.

A rozsdamentes, lángálló műanyag ház kiemelkedő hőállóságot és korrózióvédelmet biztosít. A töltő számos védelmi funkcióval van ellátva, mint a polaritás, rövidzár, túlmelegedés vagy túlfeszültség elleni védelem.

A csendes működésről hűtőventilátor gondoskodik. A kijelzőn nyomon követhető az akkumulátor töltöttségi állapota. Speciális regeneráló üzemmódot is tartalmaz, amely éleszt fel károsodott, régi vagy szulfátosodott akkumulátorokat. Könnyen kezelhető, kompakt kialakítású.

Főbb képességek:

 • 7 fokozatú töltési folyamat
 • 20%-kal gyorsabb töltés
 • 12V és 24V akkutöltés
 • Lángálló, korrózióálló ház
 • Számos védelmi megoldás
 • Regeneráló üzemmód

A termék kínai raktárból érkezik hozzá, ára ~ 11 000 forint itt:

 

FOXSUR 100-240V autó akkumulátortöltő

 


 

Smartmi 2S okos WC ülőke

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 9

A Smartmi 2S egy intelligens WC-fedél, amely kényelmesebbé és higiénikusabbá teszi a fürdőszobai élményt. Öt öblítési mód áll rendelkezésre, hogy az egész család egyedi igényeit kielégítse. A hatirányú biztonsági védelem megóvja a felhasználókat a veszélyektől.

A fedél okos, mozgásérzékelős éjszakai világítással van ellátva, ami kényelmes használatot biztosít sötétben is. A vezérléséhez vezeték nélküli távirányító is tartozik, így kézben tartva szabályozhatók a funkciók. Az UV sterilizáció pedig 99,99%-ban baktérium- és kórokozómentessé teszi a fúvókát.

A fedél ívelt alakja kényelmes ülőfelületet biztosít, míg a hat fokozatú ülőkefűtés meleg kényelmet nyújt a téli hónapokban is. Egy higiénikus, személyre szabott megoldás az otthonok számára.

Főbb képességek:

 • 5 öblítési mód
 • 6 irányú biztonsági védelem
 • Okos éjszakai világítás
 • Vezeték nélküli távirányító
 • UV sterilizáció
 • Ívelt ülőfelület
 • 6 fokozatú ülőkefűtés

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~80 500  forint itt:

 

Smartmi 2S okos WC ülőke

 


 

Smartmi okos fűtött WC ülőke

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 10

A Smartmi okos, fűthető bide WC-fedél tökéletes megoldás az otthoni higiénia és kényelem iránt igényesek számára. Számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint a vízhatlan kivitel, a túlmelegedés elleni védelem és a lángállóság, hogy biztonságos használatot garantáljon.

Az antibakteriális bevonatú ülőfelület, a különálló vízutakkal és az eltávolítható fúvókákkal kiváló higiéniát biztosít. Az állandó hőmérsékletű vízellátás pedig azonnali meleg öblítést tesz lehetővé. A négyféle fokozat között választható meleg levegős szárítás kíméli az érzékeny bőrt.

A vezeték nélküli távirányító révén kézben tartva szabályozhatók a funkciók, mint a többszintű vízfűtés, amely lehetővé teszi a személyre szabott hőmérséklet-beállítást a családtagok számára. Egy modern megoldás az otthoni higiénia terén.

Főbb képességek:

 • Többrétegű biztonsági védelem
 • Antibakteriális felület és kialakítás
 • Állandó hőmérsékletű vízellátás
 • 4 fokozatú meleg levegős szárítás
 • Többszintű, személyre szabható vízfűtés
 • Vezeték nélküli távirányító

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~73 000  forint itt:

 

Smartmi okos fűtött WC ülőke

 


 

430 x 305 x 200 cm Oxford kemping sátor

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 11

Ez a tágas, kéthelyiséges kemping sátor olyan nagycsaládok és baráti társaságok számára nyújt kényelmes szállást, akik akár 8-12 fővel vágnak neki a szabadtéri kalandoknak. Az Oxford szövetből készült, kopás- és vízálló külső réteg védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen.

A sátor jól szellőzik a tetőn és oldalakon található szúnyoghálónak köszönhetően, miközben a rovarok sem jutnak be. Az éjszakai csillagvizsgáláshoz pedig nagyszerű kilátást biztosít a háló tetőrész. Stabil, erős fémvázának hála kemény széllel és esővel is dacol.

A belső osztófal lehetővé teszi két különálló hálórész kialakítását, ahol nagyobb magánszférát élvezhet mindenki. Hordtáskájának köszönhetően könnyen szállítható, így ideális választás kemping, túrázás, strandolás vagy bármilyen más szabadtéri program során.

Főbb képességek:

 • Akár 12 fős befogadóképesség
 • Oxford anyag, vízálló PU bevonattal
 • Szellőző szúnyoghálós felület
 • Stabilan álló, erős fémváz
 • Belső osztófallal kialakítható hálórészek
 • Hordtáska a könnyű szállításhoz

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~56 600  forint itt:

 

430 x 305 x 200 cm Oxford kemping sátor

 


 

Andoer Studio Photography Light Kit

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 12

Az Andoer stúdiófény és lágyítódoboz készlete professzionális megoldást kínál a házi és műtermi fotózás, videózás világítási igényeire. A csomag 3 db LED lámpát, 3 db lágyítódobozt, 3 db állványt, 3 db távirányítót, 1 db karnyi merevítőt és 1 db hordtáskát tartalmaz.

A nagy teljesítményű, 85W-os LED lámpák kiváló minőségű fényt biztosítanak, miközben 80%-kal kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások. 2800-5700K közötti színhőmérsékletük és 1-100% között szabályozható fényerejük ideális fényviszonyokat teremt minden fotós és videós helyzetben.

Az 50×70 cm-es, nagy méretű lágyítódobozok a LED lámpákhoz csatlakoztatva egyenletes, puha megvilágítást biztosítanak. 210 fokos elforgathatóságukkal tökéletes szögek állíthatók be a profi képek és videók elkészítéséhez.

Szilárd, három lábú alumínium állványaik 68-200 cm közötti magasságra állíthatók, ezzel is fokozva a lámpák helyzeteinek beállítási lehetőségeit. A tartozék távirányítók segítségével a fényforrások be-ki kapcsolhatók és fényerejük, színhőmérsékletük szabályozható akár távolabbról is.

Főbb képességek:

 • 3 db nagy teljesítményű LED lámpa
 • 2800-5700K színhőmérséklet és 1-100% fényerő szabályozás
 • 3 db 50×70 cm-es, forgatható lágyítódoboz
 • 3 db állítható magasságú, stabil fém állvány
 • Távirányítók a lámpák szabályozásához
 • Kényelmes hordtáska a szállításhoz

A termék német raktárból érkezik hozzá, ára ~29 900  forint itt:

 

Andoer Studio Photography Light Kit

 


 

2 x 2,1 m-es vízálló strandsátor/takaró

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 11. hét 13

Ez a többfunkciós takaró nemcsak strand- vagy pikniklepedőként szolgálhat, de árnyékolóként vagy akár sátor oldalfalként is használható. Szakítás- és vízálló poliészter-TPU anyagából készült, így ideális választás kemping, strandolás és egyéb szabadtéri tevékenységekhez.

A blanket négy sarkában lyukak találhatók, melyekbe a mellékelt cövekek segítségével a takaró szorosan a földhöz rögzíthető, megakadályozva annak fellebbenését szeles időben. Összehajtva aprócska méretre zsugorodik, a tartozék zsáknak köszönhetően pedig rendkívül könnyen szállítható.

A különböző kék és zöld árnyalatokban kapható, vízlepergető bevonatú lepedő hatalmas, 2 x 2,1 méteres nagyságával akár egy egész család befogadására is alkalmas. Mindemellett praktikus mérete és sokrétű felhasználhatósága ideális kiegészítővé teszi ezt a kültéri szőnyeget mindenféle kiránduláshoz, horgászathoz, napozáshoz vagy pihenéshez.

Főbb képességek:

 • Többfunkciós használat: takaró, lepedő, ernyő, oldalfal
 • Vízálló, szakításálló poliészter-TPU anyag
 • 4 db rögzítőcövek a szél elleni védelemhez
 • Összehajtva kompakt, hordtáska a szállításhoz
 • Nagy, 2×2,1 m-es méret
 • Választható színek: kék, zöld árnyalatok

A termék kínai raktárból érkezik hozzá, ára ~5500  forint itt:

 

2 x 2,1 m-es vízálló strandsátor/takaró

 


 

ZÁRSZÓ

Ez a cikk nem egy teszt, az ajánlók az áruház által megadott adatok alapján íródtak, azokért felelősséget maximum az áruház tud vállani. A cikk mindössze egy termékajánló, amiben a hét érdekesebb akciós termékeit soroltuk fel.

Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék EU raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.