Válassza az Oldal lehetőséget

A legtutibb cuccok szinte ingyen: 0,99 dollárig

A legtutibb cuccok szinte ingyen: 0,99 dollárig

Filléres apróságokkal kezdünk, aztán minden nap fentebb lépünk egy picit. Ahogy a címben is láthatjátok, ma 0,99 dollárnál húztuk meg a határt.

A legtutibb cuccok szinte ingyen: 0,99 dollárig

Elég vegyes a felhozatal, a legtöbb kütyü mindenesetre a mobilokhoz köthető.

trigger

1. gocomma Pair of Mobile Game Fire Button Shooting Trigger – 0,99 dollár

Az első találmányunk kifejezetten a népszerű PUBG-hez ajánlható, ettől függetlenül más címeknél is a segítségünkre lehet. A csomagban található két csipeszt egyszerűen csak felhelyezzük a telefonra (4,5 és 6,5 colos kijelzőméretig ideális), majd a játékban a megfelelő pozícióba húzzuk a vezérlőgombokat, s ezt követően azonnal indulhat is a hentelés. A dolog első blikkre talán kissé agyamentnek tűnhet, ám jobban belegondolva egyáltalán nem erről van szó. Tekintsétek meg a lenti képet, az sokat elárul az eszköz működéséről!

pubg trigger

Egyértelmű, hogy mind a célzás, mind a lövés könnyebben, egyszerűbben kezelhető ezzel a kiegészítővel. Az sem mellékes, hogy sokkalta kényelmesebben tudjuk vezérelni a telefont, ami kihatással lesz a játékbeli teljesítményünkre.

usb lampa

2. Mini USB LED Light for Laptop Keyboard Power Bank Portable Night Light – 0,61 dollár

Egy „klasszikus” ajánlat került a lista második helyére: ez az USB-s lámpa bármely laptophoz, asztali géphez egyszerűen csatlakoztatható, a flexibilis testnek köszönhetően könnyen hajlik, így a számunkra megfelelő pozícióba állíthatjuk. Alkalmas a laptop billentyűzetének megvilágítására, vagy akár egyszerű éjjeli lámpaként is bevethető. Ha van egy külső akkumulátorotok, akkor azzal is használható lesz.

finger grip ring

3. 360 Degree Round Finger Ring Mobile Phone Smartphone Stand Holder – 0,39 dollár

Megint egy kiegészítő „kedvenc pórázunkhoz”. Ezzel a telefontartó gyűrűvel elméletileg kényelmesebb és biztonságosabb lesz a mobilozás. Az apróság minden készüléknél alkalmazható, egyszerűen csak a hátlapra kell felragasztanunk a nekünk kényelmes pozícióban. Amikor nem tartunk rá igényt, akkor érdemes visszacsukni, így olyan lesz, mint egy mutatós kiegészítő. Forgatható és hajlítható, éppenséggel telefontámaszként is életképes lehet.

Nyomatékosan jelezzük, hogy kötelező nekünk beszámolni erről az őrületről, ha megvásároltátok!

kulcstarto

4. Gamepad Style Key Chain Collection Gift Key Ring – 0,99 dollár

Remek ajándéktárgy játékos lelkületű ismerőseinknek. A cink ötvözetből készült kulcstartót kétféle színben tudjuk megvásárolni: hamuszürke és ezüst. Ennyit tud, de azt stabilan!

iphone x folia

5. For IPhone X Anti-Shatter Screen Protector Tempered Glass Film – 0,97 dollár

Logikusan azt gondolhatnád, hogy egy iPhone tulaj számára nem lehet komoly tétel egy minőségi kijelzővédő üvegfólia. Nos, akkor talán szánj pár percet a lenti videóra!

Komolyra fordítva a szót: ezt az ajánlatot inkább csak egyfajta érdekességnek szántuk, habár eddig elég jó visszajelzéseket kapott a termék. Az elvileg 9H keménységű kijelzővédő üvegfólia vékonysága mindösszesen 0,2 mm, állítólag a szennyeződések (pl. ujjlenyomat) ellen is megfelelő védelmet nyújt, miközben nem ront a láthatóságon. Többet nem is írok róla, mert még a végén én is elhiszem

rubik kocka

6. Children Educational Toys Rubik Cube – 0,79 dollár

Minden háztartás kötelező kelléke ez a háromdimenziós mechanikus logikai játék, amit 1974-ben talált fel ifjabb Rubik Ernő. Mondjuk úgy, hogy ez egy nagyon jól hordozható verzió, mert a fizikai kiterjedése alig 3,0×3,0×3,0 cm – ennyi pénzből ennyi műanyagra futotta?

mi band 3

7. 2pcs Clear Screen Protector Protective Film Guard for Xiaomi Mi Band 3 Watch – 0,72 dollár

Képernyővédő fólia (öntapadós PET) a Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötőhöz, jobban mondva fóliák, ugyanis a csomagban két darabot kapunk. Törlőkendő nem jár hozzá, pormentesítő csík viszont igen – ez is valami!

A szerzőről