Válassza az Oldal lehetőséget

A Newtral MagicH002 irodai szék követi a hátadat

A Newtral MagicH002 irodai szék követi a hátadat

Newtral MagicH002 minden mozdulatodhoz igazodik.

A Newtral MagicH002 irodai szék követi a hátadat

Newtral MagicH002 1

Az ergonomikus kialakítású Newtral MagicH002 otthoni/irodai szék kiváló támogatást nyújt a hosszú ülőmunka során. A különleges, automatikusan követő ágyéktámasza minden mozdulatnál igazodik a gerincgörbülethez, maximális kényelmet biztosítva.

a diagram of a chair Newtral MagicH002

Newtral MagicH002 2

A többfunkciós beállítási lehetőségek lehetővé teszik, hogy testre szabd a széket. A háttámla magassága 3 fokozatban állítható, döntése pedig 96° és 126° között rögzíthető. A fejtámla szintén állítható magasságú és dőlésszögű. Az ülőlap fel-le, valamint előre-hátra mozgatható, a 4D-s kartámaszok pedig még kényelmesebb pozíciót tesznek lehetővé.

a diagram of a chair arm rest Newtral MagicH002

Newtral MagicH002 3

Az ergonomikus kialakítás mellett a minőségi alapanyagok is garantálják a tartósságot. A koreai KGS classe 4 minősítésű gázrugó, az áramló levegőt biztosító hálós háttámla, valamint a magas sűrűségű, vízálló kárpitozott üléspárna mind hosszú élettartamot és kényelmes használatot ígérnek.

a collage of people sitting at a desk Newtral MagicH002

Newtral MagicH002 4

A szék előnyös tulajdonsága az innovatív, automatikus ágyéktámasztó rendszer, mely folyamatosan követi a gerincgörbületet, így optimális tartást biztosít a háti régiónak munkavégzés, játék vagy pihenés közben egyaránt.

a black and orange office chair Newtral MagicH002

Newtral MagicH002 5

A fő paraméterek:

  • Automata, követő ágyéktámaszt
  • 96-126° dönthető háttámla
  • Állítható fejtámla
  • Előre-hátra csúsztatható ülés
  • 4D kartámaszmozgatás
  • 42-52 cm ülésmagasság
  • 300 lbs (136 kg) teherbírás

Ne hagyd ki az alkalmat, hogy a BGb7d2c3 kuponkóddal csupán 77 394 forintért megvásárold ezt a prémium kategóriás, ergonomikus széket a Banggood áruházban!

 

Newtral MagicH002 ergonómikus irodai szék

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.