Válassza az Oldal lehetőséget

A Norton új, személyre szabott szolgáltatást kínál a fogyasztóknak

A Norton új, személyre szabott szolgáltatást kínál a fogyasztóknak

A Norton új, személyre szabott szolgáltatást kínál a fogyasztóknakA Norton One a biztonsági iparág első egyedi, tagságon alapuló szolgáltatása, amely védelmet nyújt minden eszköz számára.

A Symantec bejelentette új, személyre szabott Norton One™ szolgáltatását, amely elsődleges célja hogy védje fogyasztóit a különféle infokommunikációs eszközökön, megadva nekik a lehetőséget, hogy kiválasszák a számukra legalkalmasabb megoldások kombinációját. A szolgáltatás, amely várhatóan 2012 első felében válik elérhetővé, leveszi a fogyasztók válláról azt a terhet, amelyet a mai háztartások csatlakoztatott eszközeinek IT biztonsága jelent. 

A mai internet alapú háztartások különböző eszközök kommunikációjára támaszkodnak szabadidős és munkahelyi tevékenység során egyaránt. A Norton piackutatása megállapította, hogy az amerikai fogyasztók átlagosan 4,5 eszközt használnak a háztartásukban, többek között asztali számítógépeket, laptopokat, táblagépeket, mobiltelefonokat. Minden egyes eszköznek szüksége van az internetes fenyegetések elleni védelemre, azonban manapság már több kell az alapvető biztonsági megoldásoknál: a védelemnek ki kell terjednie a háztatás internetre csatlakoztatott eszközeire. A Norton One lesz az iparág első tagságon alapuló PC, Mac és mobilvédelmi megoldásokon átívelő szolgáltatása. 

Norton-internet-security-2011

Az új megoldás a következő biztonsági élményeket nyújtja:

  • A tagság megléte az egyetlen szükséges feltétel ahhoz, hogy az adott háztartásban minden csatlakoztatott eszköz védve legyen, és az összes folyamat egyetlen felhasználói felületen kezelhető.
  • A fogyasztóknak lehetőségük lesz arra, hogy könnyen kiválasszák azokat a technológiákat és támogató megoldásokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megfelelően védettek maradjanak a saját eszközeiken – PC-n, Mac-en és mobiltelefonon egyaránt.
  • Új eszközök zökkenőmentesen hozzáadhatóak a tagsághoz, és gyorsan védetté tehetők az internetes fenyegetések ellen. –    A liszenszek mozgathatóak az eszközök között, és igény esetén el lehet távolítani, ha az eszköz már nincs használatban.
  • A szolgáltatás különböző szintű technológiákat és támogatást kínál, beleértve a biztonságot és a teljesítményt.
  • A fogyasztók személyre szabott szolgáltatást és prémium támogatást élvezhetnek.

“A Norton folyamatosan bővíti a szolgáltatásait a Norton Everywhere kezdeményezéssel, vagyis olyan megoldások szállításával, amelyek középpontjában az egyén áll, bárhol és bármilyen készüléket is használ éppen. A Norton One egy olyan új modell, amely azokkal a biztonsági és szolgáltatási kihívásokkal foglalkozik, amelyekkel a fogyasztók a mai világban nap mint nap szembesülnek.” – mondta Gombás László, a Symantec magyarországi szakértője.  

Forrás: Sajtóközlemény

A szerzőről