Válassza az Oldal lehetőséget

A Packard Bell is betör a tabletek piacára

 

A Liberty Tab elnevezésű eszközön természetesen Android Honeycom fut és semmi sem maradt ki belőle, amit egy 2011-es tablettől várunk.

 

 

A 10,1"-os táblagép érintőkijelzője 1280 × 800 pixel felbontású. Előlapján fémkeret veszi körbe a képernyőt, hátlapja színes, fényes borítást kapott. A sebességért az NVIDIA Tegra 2 SoC biztosítja, melyben két mag ketyeg 1 GHz-en. Elöl 2 megapixeles, hátul 5 megapixeles kamerát találunk, tehát minden adott a "tepsi-fotózáshoz" illetve a videochateléshez is. Továbbá kapunk beépített GPS-t, WiFi modult, Bluetooth 2.1-et és 3G-t is, kritika emiatt nem érheti a Packard Bell eszközét. A microSD bővítőhely, USB csatlakozó és HDMI kimenet mellett Dolby Mobile technológiás sztereó hangszórópárt tartalmaz a Liberty Tab.

A Packard Bell is betör a tabletek piacára

A Packard Bell is betör a tabletek piacára

A Packard Bell is betör a tabletek piacára

Az Android 3.0-át futtató tablet áráról egyelőre nincsenek információk, de abban biztosak lehetünk, nem az alsó kategóriát célozták meg.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.