Válassza az Oldal lehetőséget

A PS3 lesz a legdrágább konzol a piacon

A PS3 lesz a legdrágább konzol a piacon

George Fornay, a Sony Computer európai alelnöke kijelentette: 500 euróba fog kerülni a következő generációs játékkonzol.

 

George Fornay ma egy franciaországi rádióinterjú keretében tudatta a várakozókkal: Európában valahol 500 és 600 euró között alakul majd a PlayStation 3 hivatalos ára. Elismerte, hogy ez elsőre picit borsosnak tűnhet a leendő vásárlóknak, de ha belegondolunk, hogy a konzollal egyetemben egy Blu-ray-kompatibilis lejátszót is magunkénak tudhatunk a vásárlás után, máris más szemmel nézhetjük a most bejelentett árat.

Az alelnök továbbá azt is megerősítette, hogy valamikor idén novemberben meg fog jelenni a készülék. "Közelebbi dátumot nem tudok mondani, mivel egy minden szempontból kész termékkel kívánunk kiállni a vásárlók elé, de egy biztos: karácsonyra már mindenki a fa alá rakhatja kedvenc masináját" – tette még hozzá George Fornay.

A PS3 lesz a legdrágább konzol a piacon

Azért ne feledjük: a drágább verziójú Xbox 360 hivatalos európai ára jelenleg 400 euró körül mozog. A Nintendo is bejelentette várható árait: a Revolution 300 dollár alatt indul majd a tengerentúlon. Ezekből is látszik, hogy a PS3 nagy ellenfelekre számíthat, a Sony mégis nagyon biztos a dolgában: elképzelhető, hogy tényleg egy mindent ütő gépet sikerül összedobniuk?

A szerzőről