Válassza az Oldal lehetőséget

A Sophos teljes jogú partnere a 2F 2000 Kft.

A Sophos és a 2F 2000 Kft közös közleményben jelenti be, hogy 2012. augusztusától a Sophos teljes termékpalettájának hivatalos disztribútora lett a 2F 2000 Kft. A megállapodás értelmében a kereskedelmi és logisztikai feladatok ellátása mellett a 2F 2000 Kft. technikai támogató központtal, illetve marketing és PR tevékenységgel is támogatja az angol IT biztonsági fejlesztőcéget.
sophos logo_hoc_edition Az 1985-ben alapított Sophos ma több, mint 1500 főt foglalkoztat. A valamikor vírusvédelmi szoftveréről ismert gyártó az elmúlt években fókuszált fejlesztéssel, sikeres felvásárlásokkal és beolvasztásokkal olyan komplex termékpalettát volt képes összeállítani, amely az európai gyártók között egyedülállóvá teszi. A Sophos integrált csomagjai egyszerűen bevezethetőek, használhatóak és felügyelhetőek. Emellett a Sophos biztosítja ügyfeleinek a piac legalacsonyabb fenntartási költségű megoldásait. A több védelmi réteget képező, egymásra épülő és egymással együttműködő komponensekből álló struktúra a vírusvédelem mellett komplex határvédelmi, titkosító, adatszivárgást megelőző és általános rendszerbiztonsági (pl. javítócsomag-kezelő) modulokat tartalmaz. A Sophos megoldása mind integráltságát, mind spektrumátfogását tekintve piacvezető.
“A 2F 2000 Kft nagy várakozásokkal tekint a közös munka elé. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy az erős magyarországi versenyben mi voltunk képesek teljes jogú Sophos disztribútorrá válni” – nyilatkozta Fórján Tamás, a 2F 2000 Kft operatív vezetője. “Régóta dolgozunk együtt a Sophos jelenlegi stábjával. A termékpaletta ismerete mellett rendkívül fontos, hogy személyesen is jó kapcsolatokat ápolunk a Sophos felelőseivel, így meggyőződésünk, hogy minden eddiginél rugalmasabb, korrektebb és versenyképesebb Sophos jelenlétet tudunk majd biztosítani a partnereink és vásárlóink számára” – emelte ki Fórján.
A 2F 2000 Kft Magyarország egyik vezető IT biztonsági disztribútora. A csaknem húszéves múltra visszatekintő cég gyártói szintű képviseletet biztosít IT biztonsági ügyfeleinek. A Magyarország összes földrajzi és üzleti területén jelen lévő partneri hálózata számára teljes körű kereskedelmi, technikai, marketing és logisztikai támogatást nyújt. Magas szintű szakmai tapasztalatait, a gyors, pontos ügyintézést és a mindig barátságos, készséges kiszolgálást a piac szereplői átlagon felüli ragaszkodással és bizalommal honorálják.

Forrás: Sajtóközlemény
 

A szerzőről