Válassza az Oldal lehetőséget

A Thermaltake NVIDIA-s házzal rukkolt elő

Félévnyi ígérgetés és hitegetés után végre elérhetővé vált a Thermaltake Element V NVIDIA Edition névre keresztelt számítógépháza.

Nem titkoltan a Fermi-lázban „szenvedőknek” készült a kuckó: a gyártó ugyanis elsősorban a GeForce GTX 470 és GTX 480 tulajdonosoknak ajánlja legújabb termékét, melyben a felhasználók bátran kiépíthetik a különböző SLI-s elképzeléseiket is. A kül- és belcsín nem meglepő módon a fekete és a zöld színekkel operál. Az 532 mm magas, 220 mm széles és 537 mm hosszú házba öt darab 5,25″-os, hat darab 3,5″-os, illetve egy 2,5 hüvelykes bővítőhely került, a tömege 14,13 kg lett. A ki- és bemeneti csatlakozókat tartalmazó panel a kuckó tetején kapott helyet, erre kerültek az audio csatlakozók, az eSATA és a négy darab USB 2.0-s port. Mindezek mellett találunk beépített ventilátorvezérlőt, és előre fúrt lyukakat is a vízhűtésben gondolkodók számára. 

A Thermaltake NVIDIA-s házzal rukkolt elő

Ami a hűtést illeti: a kuckó oldalán egy 230 mm-es légkavaró helyezkedik el, de jutott a tetejére is egy 200 mm-es, és egy-egy 120 mm-es a ház elejére és hátuljára. Az NVIDIA-val történt együttműködésnek hála egy különleges, grafikus kártyák részére kialakított „légcsatorna” is helyet kapott a Thermaltake üdvöskéjében, ez elsősorban a három utas és a quad SLI-s rendszert építőknek jöhet kapóra. A gyártó 219 dolláros (~ 50 000 forint) áron vesztegeti a termékét, természetesen tápegység nélkül.

A szerzőről