Válassza az Oldal lehetőséget

ACMER P2 – a világ legerősebb otthoni kéklézeres gravírozója

Én még mindig azon gondolkozom, hogy a 10 wattról feljebb lépjek-e 20 wattra, közben itt van az első 33 wattos lézeregység is!

ACMER P2 - a világ legerősebb otthoni kéklézeres gravírozója

Az ACMER P2 egy csúcsminőségű hobbi lézergravírozó, amely lenyűgöző 33 wattos lézerteljesítménnyel büszkélkedhet, így az egyik legerősebb fogyasztói diódalézer a piacon. A gép könnyen összeszerelhető és kezelhető, és nagy, 420 x 400 mm-es gravírozási területtel rendelkezik, így számos projekthez és anyaghoz, többek között fához, kartonpapírhoz, bőrhöz, akrilhoz és még rozsdamentes acélhoz is alkalmas.

ACMER P2 - a világ legerősebb otthoni kéklézeres gravírozója 1

A legújabb 6W-os lézercsatlakozási technológiának köszönhetően a P2 valódi 33W-os optikai teljesítménnyel, 0,08 mm-es ultrafinom lézerfókuszálással és 0,01 mm-es minimális gravírozási pontossággal büszkélkedhet. A gépet légsegítő készlettel is felszerelték, amely segít javítani a vágási sebességet, a pontosságot és a vágás minőségét, miközben elkerülhető az anyag sárgulása és égése.

ACMER P2 - a világ legerősebb otthoni kéklézeres gravírozója 2

Az ACMER P2 masszív, teljesen fémszerkezetű vázzal épült, ami stabil és tartós, és úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető legyen, 60%-ban előre összeszerelve szállítják, és mindössze 4 egyszerű lépés szükséges a beüzemeléshez. A gép több biztonsági funkcióval is fel van szerelve, beleértve a vészleállító kapcsolót, a hálózati biztonsági zárat és a lángérzékelőt, amelyek biztosítják a felhasználó biztonságát a lézer működtetése közben.

ACMER P2 - a világ legerősebb otthoni kéklézeres gravírozója 3

Ami a szoftveres kompatibilitást illeti, az ACMER P2 kompatibilis az olyan népszerű faragó szoftverekkel, mint a LaserGRBL és a LightBurn, és APP-on keresztül vezérelhető, támogatja a Mac, Windows és Linux operációs rendszereket. A gép számos fájlformátumot támogat, többek között SVG, NC, BMP, JPG, PNG és GCODE formátumokat, és számos tartozékot tartalmaz, többek között lézerszemüveget, légpumpát, áramköri csoportot, tesztdeszkát és felhasználói kézikönyvet.

ACMER P2 - a világ legerősebb otthoni kéklézeres gravírozója 4

Összességében az ACMER P2 kiváló választás mindazok számára, akik egy nagy teljesítményű és sokoldalú lézergravírozót keresnek a hobbiprojektjeikhez. Lenyűgöző teljesítményével, nagy gravírozási területével, valamint a támogatott anyagok és szoftverek széles választékával biztosan végtelen kreatív és produktív szórakozást nyújt a felhasználóknak.

A bevezető akcióban a ACMERP2 kuponkóddal a gép ára 370 ezer forint. Szállítás Eu raktárból, így se vám, se áfa. Katt az alábbi hivatkozásra:

ACMER P2 33 wattos lézergravírozó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.