Válassza az Oldal lehetőséget

AirAux AA-ER6 – Frankó fejhallgató vezetékes és vezeték néküli üzemmóddal

AirAux AA-ER6 – Frankó fejhallgató vezetékes és vezeték néküli üzemmóddal

Alig 11 ezer forintot kérnek érte, bejövős a cucc!

AirAux AA-ER6 – Frankó fejhallgató vezetékes és vezeték néküli üzemmóddal

Hamar meg is rendeltem, mert a több éve, még a Gearbestről vásárolt Alfawise fejhallgatóm párnája megadta magát. Szeretem a jó cuccokat, amik nem kerülnek sokba, és az előző fejhallgatóm pont ilyen volt. Remélem az AirAux AA-ER6 is ilyen lesz, a papírforma alapján jónak tűnik, és az AirAux motyókban sem kellett eddig csalódnom.

AirAux AA-ER6 - Frankó fejhallgató vezetékes és vezeték néküli üzemmóddal 2

Ahogy azt bizpnyára tudjátok, a BlitzWolf az AirAux márkanév alatt adja ki a jobb minőségű audió kütyüit. Már van tőlük egy Bluetooth soundbarom, persze a mélynyomós, erősebb verzió, azt nagyon szeretem. Az AA-ER6 is mindent tud, amit elvárok egy ilyen szerkezettől.

AirAux AA-ER6 - Frankó fejhallgató vezetékes és vezeték néküli üzemmóddal 3

Szóval, mit is tud az Air Aux AA-ER6? Lehet használni vezetékkel vagy vezeték nélkül. A vezetékes használat természetesen normál AUX porton keresztül, vagyis 3,5-ös jackdugóval. A vezeték nélküli használathoz beépítettek egy 400 mAh kapacitású akkumuátort, a gyártó azt mondja, ezzel 45 órás üzemidőt kapunk. Töltés USb C kábellel történik, nulláról 2,5 óra alatt tudjuk teletölteni. Ez eddig mind jól hangzik!

AirAux AA-ER6 - Frankó fejhallgató vezetékes és vezeték néküli üzemmóddal 4

A vezeték nélküli kapcsolathoz Bluetooth 5.2-as kapcsolatot kapunk, ami jó az üzemidő és jó a késleltetés szempontjából is. A maximum vezeték nélküli hatótáv a megszokott 10 méter, persze akadálymentes terület esetén. A fejhallgatóban normál, 40 milliméteres membrán van, ez a megszokott méret ebben a kategóriában.

AirAux AA-ER6 - Frankó fejhallgató vezetékes és vezeték néküli üzemmóddal 5

Érdekesség még kettő van, az egyik, hogy kapunk mélyhang kiemelést, a másik, hogy a fejhallgatóhoz jár mikrofon is, amivel részt vehetünk majd a Zoomos megbeszéléseken, ha az iskolákban beindul a szénszünet. Ezt a mikrofont, ha nem használjuk levegetjük az AA-ER6-ról.

Ami még lényeges, hogy eddig a normál felhasználást emeltem ki, vagyis a zenehallgatást és a munkát. Az AA-ER6 azonban más célra is használható, konkrétan játékra. A gyártó ezt hangsúlyozandó RGB fényeket is épített. Szóval, ez a füles munkára is és gamer célra is megvásárolható, és egyikhez sem lesz drága.

AirAux AA-ER6 - Frankó fejhallgató vezetékes és vezeték néküli üzemmóddal 6

Az AirAux AA-ER6 szerencsére máris megérkezett a cseh raktárba, így rövid szállítási idővel rendelheted meg. Ha használod a BG9a0f95 kuponkódot, akkor 11 300 forintért zsákolhatod be itt:

AirAux AA-ER6 fejhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.