Válassza az Oldal lehetőséget

Akciós telefonok a GearBest magyar oldalán

Akciós telefonok a GearBest magyar oldalán

Ma van a GearBest magyar oldalának a hivatalos, teljesen élesben működő indulása, kaptunk is hozz rögtön akciós telefonokat.

Akciós telefonok a GearBest magyar oldalán

 A hivatalos bejelentés óta eltelt csaknem egy hónapban az áruház magyarított felülete sokat javult és változott, mondhatni használhatóvá érett. Biztos lesznek még elírások, fordítási hibák, de a munka java része láthatóan elkészült, a többit meg idővel tovább csiszolgatják.

Egy mai Skype üzenetben kaptam néhány linket, amik akciós árú telefonokhoz vezetnek. Az üzenetben kimondottan a magyar oldal népszerűsítése volt a kérés, és mivel ez nem esik nehezemre most továbbítom nektek ezeket a hivatkozásokat. Akad köztük egy Nokia és több Xiaomi telefon is. Azért azt nem árt bevallani, hogy az árak nem kimondottan a hazai oldal miatt lettek ilyen alacsonyak, ezek az árak találhatók jelenleg a nemzetközi oldalon is. Ettől függetlenül persze jók is meg akciósak is, szóval ebben hiba nincs. Azért kukkantsatok rá Ti is a magyar nyelvű oldalra, az észrevételeket kíváncsian várom, ha hibát találtok (és fogtok találni) továbbítom, hogy tudják javítani!

Itt jönnek az akciós telefonok:

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.