Válassza az Oldal lehetőséget

Alfawise ZS – GX4S – Kültéri wifis IP kamera olcsón

Alfawise ZS – GX4S – Kültéri wifis IP kamera olcsón

Az Alfawise kamerája meglepően sokat tud meglepően olcsón, igazi best buy darab.

Alfawise ZS - GX4S kültéri IP kamera- fehér

Egy biztonsági kamerától sok mindent elvárunk manapság. Legyen jó a felbontása, lásson a sötétben, legyen mozgásérzékelés, ne ázzon be. Van azonban ezeknél egy sokkal fontosabb tulajdonság is, ami felett sokan elsiklanak, nem is ismerve a kifejezést. Ez nem más, mint az ONVIF kompatibilitás. Ez lényegét tekintve egy szabványos csatolófelület, amit a normálisabb rögzítőeszközök és biztonsági kamera szoftverek ismernek. Ezen keresztül lehet a kamerákat rendszerbe vagy akár egy számítógépes biztonságtechnikai szoftverhez csatolni. Ha az ONVIF hiányzik az számomra azt jelenti, hogy azzal a kamerával nem érdemes foglalkozni, az a kamera gagyi. Sajnos az ONVIF kamerák nem olcsók, de valamit valamiért!

Alfawise ZS - GX4S kültéri IP kamera- fehér

Ami miatt ezt az ajánlót írom, hogy találtam egy olyan kamerát, ami mindent tud, amit szeretnék, az ára mégis meglepően alacsony. Ez egy wifis kamera, szóval csak áram kell neki. Alapvetően kültériként hirdetik, de a tudása alapján a bébi figyelő kamerától a belső biztonsági kameráig mindenre jó. Vegyük sorba a képességeket!

  • teljes fém ház
  • IP66 eső és porvédelem
  • széleslátószögű objektív
  • mozgásérzékelés
  • sötétben is ellát 25 méterre
  • ONVIF kompatibilis!!!
  • két utas audió, beépített mikrofonnal és hangszóróval
  • 3 féle rögzítési mód (memóriakártya, felhőszolgáltatás vagy számítógépre, storage-re történő rögzítés
  • telefonos applikációval irányítható
  • teljes HD felbontás

Alfawise ZS - GX4S kültéri IP kamera- fehér

Ahogy látható tényleg mindent tud. A rögzítésnél a számítógépre vagy storage-ra rögzítés egyértelműen az ONVIF kompatibilitásnak köszönhető, de jó tudni, hogy ehhez szükség van plusz szoftverre a számítógépre vagy plusz adattárolóra, például egy Synology NAS-ra.

Alfawise ZS - GX4S kültéri IP kamera- fehér

Ami a lényeg, itt egy kamera, ami olcsó, viszonylag kisméretű, és nem kell hozzá vezetékes számítógépes hálózat. Használhatjuk beltérre, hogy napközben a munkahelyről haza tudjunk kukucskálni mit csinálnak a háziállatok. Lehet belőle bébi kamera, de több kamera megvásárlásával akár profi biztonsági rendszert is építhetünk belőlük. Szokás szerint a végére maradt az ár. Az Alfawise ZS – GX4S kültéri IP kamera ára jelenleg mindenféle kupon nélkül is csak 8600 forint, ami ismerve a hasonló képességű kamerák árait ajándéknak tekinthető. Ráadásul most a szállítás is ingyenes!

Itt tudjátok megvenni: Alfawise ZS – GX4S kültéri IP kamera

Figyelem! Egy kamera ára vámhatár alatt van, de ha többet rendeltek, akkor a 43 forintba kerülő vám és ÁFA mentes Priority Line szállítási módot válasszátok!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.