Válassza az Oldal lehetőséget

Alig egy hét, és itt a Banggood 13. születésnapja

Alig egy hét, és itt a Banggood 13. születésnapja

Nagy akciók, játékok, és minden, ami egy születésnapon lenni szokott.

 banggood13

A kínai áruházak születésnapjait szeretjük, mert nem kell meglepnünk őket, viszont ők, meglepnek minket. Most is lesz minden, ami szem s szájnak ingere, sőt, azt ígérik, hogy a születésnapra időzítve megújul náluk a vásárlási élmény is. Ez lényegében annyit jelent, hogy az áruház felületén változtatnak, modernebbé teszik azt. Én mondjuk a mostanit is szeretem, bár tény, hogy nem túl friss a külső, szóval érthető, hogy szükségét érzik a fúrásnak, faragásnak.

A hírek szerint a választék is bővülni fog, megjelenik a divat szekció, ami gyaníthatóan nagy számú ruházati termék megjelenését jelenti majd.

Alig egy hét, és itt a Banggood 13. születésnapja 1Alig egy hét, és itt a Banggood 13. születésnapja 2

Ami minket illet, nem ezeknek örülünk igazán, hanem a várható akcióknak. Azt ígérik, hogy még több kupon, még alacsonyabb árak jönnek. Lehet majd vásárlói csoportokat alakítani, ahol a győztesek komoly nyereményekben részesülnek majd, összesen 10 ezer dollárnyi bónuszról csicseregnek a madarak. A lényeg, hogy a csoportba minél több embert hívjatok meg. Továbbra is indulnak játékok, amikben csoportokat alkotva 1 centért lehet értékes cuccokat vásárolni, ezekhez is kell egy picit szervezkedni. A vásárlói csoportok és az 1 centes játék szervezésére pont jó lesz például a Facebook csoportunk, csatlakozzatok, és nyerjetek! Mielőtt elfelejtem, a hírek szerint a születésnap alatt regisztrálók egy 200 dolláros bónuszcsomagot kapnak indulásra, reméljük lesznek benne használható kedvezmények is.

A Banggood 13. születésnapja augusztus 27-én indul és szeptember 18-ig tart majd, mintegy beindítva az őszi akciós időszakot.

A szülinap tájékoztatóját itt találjátok: Banggood 13. születésnapi akciók

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.