Válassza az Oldal lehetőséget

Atomi Alpha – eldobod az agyad, 650 wattos roller 144 ezerért

Atomi Alpha – eldobod az agyad, 650 wattos roller 144 ezerért

Az Atomi Alpha érdekes járgány lett érdekes megoldásokkal.

Atomi Alpha – eldobod az agyad, 650 wattos roller 144 ezerért

Tipikus városi közlekedési eszköz, aminek a meglepően alacsony árába egy erős motor, applikáción keresztüli vezérlés és egy beépített számzáras biztonsági zár is belefért, amivel kikötözheted a rolleredet. Egészen csuda darab, de lássuk a részleteket!

Atomi Alpha - eldobod az agyad, 650 wattos roller 144 ezerért 1

Az Atomi Alpha elektromos roller kitűnő választás azok számára, akik kompakt, mégis erős közlekedési eszközt keresnek. A 650 wattos motorral felszerelt roller nagy nyomatékot biztosít, és akár 20°-os dombon is képes felmenni. A 10 Ah kapacitású, 18650-as lítium cellákból épített akkumulátor hosszú, a gyári adatok alapján akár 40 kilométeres hatótávot biztosít egyetlen töltéssel.

Atomi Alpha - eldobod az agyad, 650 wattos roller 144 ezerért 2

A 9 hüvelykes kerekek defektmentes gumiabroncsokból készültek, amelyek nem tartalmaznak belsőt. Az abroncsok alacsony nyomáson is használhatók, ami javítja a kényelmet, a tapadást és a gördülő teljesítményt a durva felületeken. Az Alpha e-roller egy beépített számkombinációs zárral is rendelkezik, amit akár a telefonos alkalmazáson keresztül is zárhatunk. Emiatt ezt a rollert használva nem kell magunkkal hordoznunk egy nehéz lakatot!

Atomi Alpha - eldobod az agyad, 650 wattos roller 144 ezerért 3

Az Atomi Alpha rollert repülőgép-minőségű alumíniumból készült könnyű, mégis robusztus. Van LCD kijelző, rejtett hátsó felfüggesztési rendszer, kényelmes gumiabroncsok és 14 féle hangulatfény. Az Atomi alkalmazás segítségével finomíthatjuk és testreszabhatjuk az utazási élményt. A sebességmódok beállítása lehetővé teszi a könnyű közlekedést, az alkalmazás pedig megjeleníti az akkumulátor szintjét, a navigációs térképet, az utazási adatokat, a megtett távolságot, a világítási mintát és még sok más funkciót. A roller IP65 vízállósági besorolása garantálja, hogy minden időjárási körülmények között használható legyen.

Atomi Alpha - eldobod az agyad, 650 wattos roller 144 ezerért 4

Összességében tehát látszik, hogy egy egészen furcsa szerkezet lett az Atomi Alpha, hiszen a tömege kicsi, a gumik nem ballonosak, ám a motor átlag feletti erővel rendelkezik. Ehhez, és az egyéb képességekhez képest, mint a hátsó lengéscsillapítás, az applikáció, a beépített biztonságizár a 144 ezer forintos ár meglepően alacsony.

Természetesen EU raktárból rendelheted meg, a vásárláshoz a NNNAAES9 kuponkódot használd itt:

Atomi Alpha elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.