Válassza az Oldal lehetőséget

AVAKA R1 – hagyományos bringának néz ki, pedig nem az

AVAKA R1 – hagyományos bringának néz ki, pedig nem az

Ha nem szeretnéd, hogy lássák motoros a bringád, akkor az AVAKA R1 lesz a jó választás.

AVAKA R1 – hagyományos bringának néz ki, pedig nem az

Az R1 elektromos kerékpár 250 wattos brushless motorral rendelkezik, amelynek egyedi csillagfogaskerék kialakítása megnöveli a forgatónyomatékot és javítja az energiahatékonyságot. Energiáját egy 36 voltos 9 Ah kapacitású lítium akkumulátor szolgáltatja, melyet teljesen elrejtenek a vázban, így biztosítva a víz- és porállóságot. A gyári adatok szerint a rásegítéses üzemmódban a hatótávolság elérheti a 80 kilométert.

A kerékpár 700C*32C méretű kerekekkel van felszerelve, amelyek minden úttípuson megállják a helyüket. A nagyobb átmérőjük és hosszabb élettartamuk miatt kevesebb erőfeszítést igényelnek a használatuk. A Taiwan ZOOM tárcsafékek gyors hőelvezetést és hatékony fékezést biztosítanak, még vészhelyzetben is. EA fékkarba szerelt érzékelő az elektromos tápellátást automatikusan megszakítják, amikor a fékeket használjuk.

AVAKA R1 Electric Bike 250W Brushless Motor 25km/h Max Speed 9Ah Battery Shimano 7-Speed Transmission - Matte Blue

A Shimano 7-sebességes váltórendszer, az egyedi alumínium ötvözetű 52T lánckerék, a stabil és tartós 7 sebességű váltórendszer nagyban növeli a kerékpározás örömét. A középső kerékpár támasztó segítségével könnyen és stabilan parkolhatjuk le a gépet. A kerékpár intelligens LCD kijelzőjén az aktuális sebesség, a hajtóerő, a megtett távolság, a sebességfokozat, az üzemidő és más fontos információk valós időben követhetők nyomon.

AVAKA R1 Electric Bike 250W Brushless Motor 25km/h Max Speed 9Ah Battery Shimano 7-Speed Transmission - Matte Blue

Az R1 elektromos kerékpár alumíniumötvözetből készült, mérete 179,5 x 69 x 107 cm, súlya pedig 21 kg. A maximális terhelhetősége 100 kg, maximális sebessége pedig 25 km/h. A kerékpárt 165-190 centiméter magasságú személyeknek tervezték. Az IP65 besorolású vízállóság, a 4-6 órás töltési idő és a Shimano 7-sebességes váltó teszi ezt a kerékpárt ideálissá a modern városi közlekedéshez.

AVAKA R1 Electric Bike 250W Brushless Motor 25km/h Max Speed 9Ah Battery Shimano 7-Speed Transmission - Matte Blue

Összességében tehát elmondható, hogy ennek a kerékpárnak az elektromos rendszere úgy lett kitalálva, hogy a bringát hagyományosként használjuk, ám szükség esetén bekapcsolhatjuk a rásegítést, így könnyebben tudunk például emelkedőket leküzdeni. Ezt a felhasználási módot segíti az alacsony tömeg, a vékony, kemény burkolatra szánt gumik, amiknek alacsony a gördülési ellenállása.

A három színben kapható bringa ára szerintem megfelelő lett, hiszen EU raktárból a 7HFZDMDB kuponkóddal mindössze 660 dollárt, vagyis nagyjából 250 ezer forintot kell érte fizetnünk itt:

AVAKA R1 elektromos kerékpár

 

Leírás

R1 paraméterek
Méret Anyag alumínium ötvözet
termék méret 179,5*69*107cm
csomag mérete 143,5*23*77cm
Kerék 700*32C
Teljesítmény durva súly 21 kg
nettó tömeg 27 kg
Terhelhetőség 100 kg
Alkalmazható testmagasság 1,65-1,9 m
teljes sebesség 25km/h
Leküzdhető emelkedő 25°
Vízállóság IP65
Szabványok A töltő 36V 2A
Akkumulátor-kapacitás 9AH
Akkumulátor feszültség 36V
Vezérlő rendszer Áramkorlátozás 16A
Motor névleges feszültsége 36V
A motor névleges teljesítménye 250W
Töltési idő 4-6 óra
Terjedés Shimano 7 sebességes
Csomag tartalma 1 x R1 elektromos kerékpár
1x töltő
2x csavarkulcs
2 x gumi matrica
1 x többfunkciós hatlapfejű csavarkulcs
1 x szerszám
1 x Felhasználói kézikönyv

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.