Válassza az Oldal lehetőséget

Az Acer is bemutatta az idei Ferrarit

A gépet azonban V8-as benzinmotor helyett egy Turion X2 Ultra CPU hajtja.

Az Acer bemutatta a Ferrari termékvonal idei, legújabb darabját, a Ferrari 1200-at.  A gép 12,1″-os LED háttérvilágítású LCD kijelzőt kapott, a vékony és könnyű dizájnt pedig karbon-borítással toldották meg. Ebbe a stílusba tökéletesen illik bele a galvanizált fémből készült érintőpad, és természetesen nem hiányozhat az egész művet megkoronázó Ferrari logó sem. A hűtőrendszer szellőzőrácsai a Forma-1-es testvér kipufogócsöveinek stílusát idézik.

Az Acer is bemutatta az idei Ferrarit

A szépségnek a tudást illetően sem kell szégyenkeznie, a Ferrari 1200 motorja egy AMD Turion X2 Ultra processzor M780G lapkakészletet felvonultató alaplapba helyezve, integrált DirectX 10 kompatibilis grafikus maggal. A rendszermemória mennyisége és típusa 4 GB DDR2, adataink tárolására  SATA merevlemez, azok archiválására pedig “beszippantós” (slot-in) DVD-író szolgál. A notebook WiFi hálózati kártyávval és webcamerával is rendelkezik, operációs rendszerként a Windows Vista Home Premium/Business/Ultimate verziók valamelyikét kérhetjük, és a csomagban Bluetooth adatkommuncikációs vezetéknélküli egeret is találunk. Opcionális lehetőség az Xpress VoIP telefon.

Az Acer egyelőre nem árazta be a termékét, azonban az előző modellek tapasztalatai alapján nem a filléres játékszerek táborát erősíti majd. Igaz, még így is jóval olcsóbban jutathunk majd Ferrarihoz ahhoz képest, mintha valamelyik négykerekű változat vételárát kellene kicsengetni.

A szerzőről