Válassza az Oldal lehetőséget

Az alacsony fogyasztás mellett tette le a voksát az I-O DATA

Az alacsony fogyasztás mellett tette le a voksát az I-O DATA

Az alacsony fogyasztás mellett tette le a voksát az I-O DATANapjainkat a kijelző bejelentések határozzák meg, ezúttal az I-O DATA készített egy 23,6 hüvelykes modellt.

 

Az LCD-MF241CBR matt felülettel és WLED háttér-világítással érkezik. A 23,6"-os monitor átlagfogyasztása 16,8 Watt, míg készenléti állapotban mindössze 0,7 W. A maximális fogyasztás sem emelkedik 25 Watt fölé, a gyártó jól láthatóan az alacsony energia használat mellett tette le a voksát. A szögletes formákba bújtatott 2 centiméteres panel natív felbontása 1920 × 1080 pixel, válaszideje 5 ms, maximum fényereje 300 cd/m2, kontrasztaránya 1 000:1 (dinamikusan 10 000:1). A szokásos D-Sub, DVI, HDMI konnektorok mellett egy 3,5 mm-es jack audió csatlakozót is találunk, valamint két darab 1 Wattos hangszórót is elhelyeztek a készüléken.

Az alacsony fogyasztás mellett tette le a voksát az I-O DATA 2

Az alacsony fogyasztás mellett tette le a voksát az I-O DATA 3

Az I-O DATA LCD-MF241CBR kb. 343 dollárba kerül.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.