Válassza az Oldal lehetőséget

Az AOC bemutatja a 240 Hz-es AGON G-SYNC monitort

Az AOC bemutatja a 240 Hz-es AGON G-SYNC monitort

Az AOC bemutatta az eddigi leggyorsabb NVIDIA G-SYNC gaming monitorját. Az AOC AGON AG251FG monitora 240 Hz-es képfrissítési aránnyal, 1 ms-os válaszidővel és az elmosódást csökkentő NVIDIA ULMB technológiával büszkélkedhet. Az NVIDIA G-SYNC által lehetővé tett magas reakciókészségen kívül a monitor egyéb prémiumkategóriás funkciókkal is rendelkezik, többek között az AOC Shadow Control-al és az AOC Ergo Dial Base lábazattal.

AG251 front to right design

 

A 24,5 hüvelykes Full HD TN panellel (16:9 képarány, 1920 x 1080 képpont) rendelkező AOC AGON AG251FG valamivel nagyobb, mint az e-sportban használt 24 hüvelykes képernyők. A 240 Hz-es képfrissítés és a beépített NVIDIA G-SYNC modul tökéletes választássá teszik a monitort azon NVIDIA grafikus kártyát használó játékosok számára. A G-SYNC technológia szinkronizálja a képernyő képfrissítési arányát grafikai processzor videokártyájával, kiküszöbölve ezáltal a szakadozást, valamint minimalizálva az akadozást és az input lag-et. A monitor 1 ms-os reakcióideje és az NVIDIA ULMB funkció minimálisra csökkentik az elmosódást és az ún. „ghosting” hatást.

AG251 side h

Az AGON-sorozat többi monitorjához hasonlóan az AG251FZ is számos olyan prémium funkcióval rendelkezik, amely növeli a professzionális játékosok kényelmét és teljesítményét. Ilyenek a magasság, a dőlésszög és az elforgatás beállítását lehetővé tevő AOC Ergo Dial Base lábazat (egyszerűen használható magasságskálával), a behúzható headset tartó, valamint a hordozófogantyú. Az AOC Flicker Free technológiája csökkenti a monitor villódzását, és a hosszú játékok során megakadályozza a szem elfáradását, az AOC Low Blue Light mód pedig csökkenti a káros rövid hullámhosszú kék fényt. A sötét játékkörnyezetekben extra előnyt biztosító AOC Shadow Control opció világosabbá teszi a kép túlságosan sötét területeit anélkül, hogy befolyásolná a képernyő többi részét.

AG251 back to left h

Az AOC AGON AG251FG 2017. augusztusától lesz kapható. Ajánlott fogyasztói ára 599 euró.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.