Válassza az Oldal lehetőséget

Az Oscar díjakat nem mindig színészek kapják

Az Oscar díjakat nem mindig színészek kapják

Ezek voltak az elmúlt év legtöbb pozitív értékelést kapó műszaki cikkei.

Az Oscar díjakat nem mindig színészek kapják

Az év legrangosabb filmipari eseményét a Gearbest a maga módján ünnepli meg. Mivel a cégnek a filmiparhoz nem sok köze van nem kell azon csodálkozni, hogy a virtuális díjakat nem színészek, hanem különböző műszaki cikkek kapják meg. A cég 9 kategóriában mutatja be a tavalyi év legsikeresebb, pontosabban a vásárlóktól legtöbb kedvelést kapott termékeit, lássuk mik ezek:

Tabletek

oscar tablet

Részletekért kattints a képre!

Amikor tavaly bemutatkozott a Lenovo P8 azt mondtuk, hogy az utóbbi idők legnépszerűbb tabletje érkezett meg. A bizalom megelőlegezett volt, de nem vállaltunk nagy rizikót, mert a specifikációt és az árat látva tudtuk, hogy ezzel a géppel senki nem nyúlhat mellé. Az idő minket igazolt, a Gearbesten a legjobbá választották.


Elektronikus eszközök

oscar elektronikus eszkozok

Részletekért kattints a képre!

Ebbe a kategóriába szinte minden belefér, amiben áram van. Na jó, szűkítsük a kört, ide tartoznak az okoskarkötők és okosórák a sportkamerák és a fülhallgatók is. A győztes egy olyan füles lett, amit mi is égre földre dícsértünk a róla szóló cikkünkben. Nem ne is menjünk abba bele, hogy van nála jobb minőségben, mert tényleg van, de azért az árért amit érte kérnek nem nagyon fogsz jobbat találni, ezt megígérhetjük. Olvasd el cikkünket, hogy megértsd miért mondjuk ezt: Xiaomi Pro HD Hybrid, a fülbe való zene


3D nyomtatók

oscar 3d nyomtato

Részletekért kattints a képre!

Akik tavaly év közepén már olvastak minket találkozhattak ezzel a nyomtatóval oldalainkon. Akkor úgy vezettük be a bemutatót, hogy a 3D nyomtatás már nem úri huncutság, és ez az állításunk az év előreghaladtával csak egyre jobban megállta a helyét. Megállta, ahogy az is, hogy lassan egy jobb tintasugaras áráért vehetünk 3D nyomtatót, és míg előbbivel maximum a képeinket vagy dokumentumainkat tudjuk kinyomtatni, addig utóbbival akár Batmant is. Kérdés, hogy melyik ér többet? 🙂


Drónok

oscar dron

Részletekért kattints a képre!

Nem hiszem, hogy van olyan ember a földön, aki nem a DJI MAvic Pro-nak adta volna ezt a címet. Szerencsés vagyok, hogy magam is birtoklok egyet, és be kell vallanom szerelmes vagyok a kütyübe. Hihetetlen minőség, hihetetlen tudás, hihetetlenül kis méret. Egy bajom van csak, nincs elég időm, hogy repkedjek vele. Ettől függetlenül megvállni nem szeretnék tőle, remélem nyáron megörvendeztethetem a családot majd néhány remek drón-videóval!


Mobiltelefon

oscar telefon

Részletekért kattints a képre!

A tavalyi évből egy nagy saram van, ez pedig a Xiaomi Mi A1 teszt. Persze meg tudom magyarázni, hogy a tesztre rendelt telefonból miért nem született teszt. Azért, mert amikor megérkezett párom kibontotta  és azóta ezzel alszik. Kirobbantani nem lehet a kezéből. Netezik, böngészik, ezerrel megy a Viber, babáink képei tucatszámra jelennek meg a családtagok mobiljain, és persze megállás nélkül készíti a jobbnál jobb további fotókat. Most mondjátok meg, ilyen körülmények között mikor lett volna időm a tesztre?


Számítógépek és hálózat

oscar szamtech

Részletekért kattints a képre!

Ez az első olyan díj, amit nem ennek a terméknek ítélnék. Ez persze nagy részben annak köszönhető, hogy a TV-okosítókat nem tartom a számítástechnika hatáskörébe valónak. Mindegy, a Gearbestnél így döntöttek, szóval nincs mit tennünk. Mondjuk a díj nem érdemtelenül került a Beelink GT1-hez, erről a rengeteg pozitív vásárlói visszajelzés árulkodik. A hardvere nem a legerősebb a mezőnyben, de ár-teljesítmény aránya és a megbízható működése mégis győztessé tette. Jár neki a taps!


Otthoni eszközök

oscar otthon

Részletekért kattints a képre!

A listában ismét egy Xiaomi termék, mégpedig az igazán remek légtisztítójuk. Őrült módra dícsérik akik megvették, halk és hatékonyan működik, a külső miatt pedig le sem tagadhatná a Xiaomi vérvonalat. Be kell valljam, sokat szemeztem vele, de egyelőre nem éreztem szükségét, pedig lehet, hogy a két másfél hónapos babánk mellé pont most lenne érdemes használni. Ha valakinek lenne gyakorlati tapasztalata azt jól megköszönném, osszátok meg velem, hogy kell-e ez nekem vagy sem! Köszi!


LED-világítás

oscar led vilagitas

Részletekért kattints a képre!

Szerintem mind egyetértünk abban, hogy a LED-világítás kiütéssel győzött az energiatakarékos világítási megoldások csatájában. Olcsók, nagyon sokáig bírják szusszal és könnyedén emulálható velük a régi megszokott izzószálas világítás narancsos fénye. Nem kell bemelegedniük bekapcsoláskor, vagy legalábbis olyan rövid a bemelegedési idő, hogy nem vesszük észre, így felkapcsolás után lényegében azonnal teljes fényerővel világítanak. És ami az igazi slussz-poén a dologban, hogy rengeteg okos, telefonról is vezérlehető lámpát vásárolhatunk meg, amik, saját tapasztalatból is mondhatom, iszonyú kényelmes és kellemes megoldás. A legjobban szeretett lámpa egy plafonra szerelhető Yeelight megoldás, és mint ilyen természetesen ez is okos. Állítható a fényerő, és olyan fincsiségeket tud, mint a holdfény mód. Aki ltott már ilyet az tudja, hogy tényleg kellemes fényt adnak ezek a lámpák ebben az üzemmódban.


A díjak tehát ebben a kilenc kategóriában kiosztásra kerültek. A díjazottak nem egy akadémia tagjai által jelölt termékek, hanem maguk a felhasználók voltak, vagyis, ha ezek közül választassz jó eséllyel nem fogod megbánni a döntést. A termékekről bővebb részleteket a képekre kattintva kaptok. Ne feledjétek, ha valamelyiket meg szeretnétek venni, akkor keressétek a raktárak listájából a G-W- jelűeket, mert ezek európában vannak és amit rendelsz az garantálran gyorsan és vám és ÁFA mentesen érkezik. Ahol nincs G-W- jelölésű raktár, ott a szállítási módok között keresd az EU Express-t, ami szintén vám és ÁFA mentes érkezést ígér, igaz kicsit hosszabb érkezési idővel.

A teljes listát további remek készülékekkel itt találjátok: GearBest Oscar-díj átadás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.