Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatkozik a Samsung NX30

A Samsung bemutatta professzionális képességekkel felvértezett új kompakt rendszerkameráját, az NX30-at, amely még gyorsabban készíti el a korábbinál is kiválóbb minőségű képeket.NX30 01A csúcsminőségű rögzítést a fejlett, 20,3 MP-es APS-C CMOS szenzor garantálja. A nagyméretű képérzékelővel a főtéma könnyedén kiemelhető, a háttér pedig elhomályosítható. A Samsung NX AF System II gondoskodik a villámgyors és precíz fókuszálásról, így a felhasználók semmilyen számukra fontos eseményről sem maradnak le.

NX30 and_18-55mm_1

A gyorsan múló pillanat megörökítése is lehetséges a készülékkel 1/8000 másodperces zárideje, és másodpercenként 9 kép elkészítését lehetővé tevő folyamatos felvétel funkciója révén – az ily módon készített kimerevített pillanatfelvételeken olyan részletek is láthatók, amelyeket az emberi szem már nem venne észre. 

NX30 and_16-50mm_5

Az NX30 elektronikus keresője egyedülállóan magas, 2,359 millió képpontos felbontással bír, ráadásul 80 fokban dönthető, így különleges nézőpontokból is egyszerűen készíthetők fotók. A gép 3 hüvelykes képátlójú, Super AMOLED technológiájú, szinte teljesen szabadon forgatható és dönthető kijelzője is megsokszorozza a kreatív fotósok és videósok lehetőségeit.

A készülék NFC és Wi-Fi képességével a fotók számos módon megoszthatók, a felhasználók egy érintéssel átadhatják emlékeiket más NFC-képes okostelefonok vagy táblagépek tulajdonosainak.  A technikai részletek szerelmeseinek a következőket tudjuk még mondani: ISO 100-25600 közötti érzékenységi tartomány, DRIMeIV képfeldolgozó processzor, digitális stabilizáló, sztereó hangzású Full HD videók, Dropbox és Flickr támogatás.

A gyártó szerint az NX30 egyszerűen személyre szabható, mert a tárcsán két, egyéni beállítások rögzítésére lehetőséget adó hely is található. A Samsung i-Function rendszerével az olyan beállítások, mint a záridő vagy a rekesz, egy gombnyomásra elérhetők, az i-Function Plus segítségével pedig a meglevő gombok is újraprogramozhatók. 

A termék várható ára és megjelenése egyelőre nem ismert.