Válassza az Oldal lehetőséget

Bluetooth headset sportosoknak ma kevesebb mint harmadáron

Bluetooth headset sportosoknak ma kevesebb mint harmadáron

Ilyen mértékű leárazást azért még mi is ritkán látunk!

Dacom GF7 Bluetooth 4.1 Headset 1

Akárki akármit mond, közeledik a tavasz. A jó idő pedig elő fogja csalogatni azokat, akik a karácsonyi menün pocakot eresztve ismér szeretnék magukat formába hozni. A Dacom nekik készíti a GF7 nevű Bluetooth fülest. Persze használhatja más is, hiszen például buszon is kényelmesebb, ha nem tekeredik a zsinór a kapaszkodóra.

Dacom GF7 Bluetooth 4.1 Headset 2

A képek alapján kényelmesnek tűnik, és az akkumulátoros üzemidővel sem lehet baj, hiszen a 80 mAh kapacitású akkumulátorral 2 órán keresztül képes működni. Ember legyen a talpán, aki két órát végig, legalábbis, ha nem profi sportoló.

Dacom GF7 Bluetooth 4.1 Headset 4

A lényeg, hogy a Dacom GF7 eredeti ára 32 dollár, vagyis 8100 forint, ehelyett most 10 dollárért, vagyis nagyjából 2500 forintért vehetjük meg. Ehhez a EARBLU kuponkódot kell itt használni: Dacom GF7 Bluetooth fülhallgató.

Dacom GF7 Bluetooth 4.1 Headset 3

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.