Válassza az Oldal lehetőséget

Cooler Master Cube Stand egy univerzális tablet tartó

Cooler Master Cube Stand egy univerzális tablet tartó

A Cooler Master bemutatja a legújabb tablet tartóját, a Cube Stand-et. A Cube Stand egy univerzális tablet tartó, amely minden tabletet támogat 7-11″ között.

SEP3397

 

 

A zsanérokkal összeszerelt Cube Stand hátulsó tartó karja 0˚ -os síkba is hajtható, így könnyen, és gyorsan eltehető. Kihajtott állapotban a kar 7″-11″-ig képes a táblagépek fogadására landscape és porter módban is. A dölésszöge 135 ˚ -ig állítható, így könnyen megtalálható a kellemes betekintési szög.

SEP3398

Ahogy a legtöbb Cooler Master Mobile termék, a Cube Stand is alumíniumból készült. Az alumínium a tartósság mellett kellemes kinézetet is kölcsönöz. A Cooler Master gumi felületeket is adott a Cube-hoz, így biztosítva a karcmentes felhasználást és a maximális fogást. A két elülső, állítható gumi talp biztonságosabbá teszi a táblagép számára, hiszen tartja azt, és a felületen is stabilabbá teszi. A két talp oldalirányba állítható, gondoskodva arról, hogy az alulsó csatlakozók is kényelmesen hozzáférhetőek legyenek. Végül pedig de nem utolsó sorban, a két alulsó gumi talp biztosítja, hogy a Cube és a tablet használat során mindig a helyén maradjon.

SEP3399

A Cube Stand tökéletes útitársa minden 7″-11″-es table pc-nek. A Cube Stand ajánlott fogyasztói ára €44,95 és 2012 novemberében válik elérhetővé.

 

SEP3401

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.