Válassza az Oldal lehetőséget

Coolink – a hűvös pillantás

Itt van a nyár, még ha ez nem is nagyon látszik. Nyáron szeretjük megírni a hűtésekkel foglalkozó cikkeinket, hiszen ez az időszak az, amikor a legtöbben érdeklődtök az ilyen megoldások után. Igaz, a számításba most egy kis hiba csúszott, mert az időjárás felelőst elfelejtették értesíteni arról, hogy be kéne fűteni.

Coolink - a hűvös pillantás 1

Mi ezen a problémán felül emelkedünk, a függönyt behúzzuk, hogy ne lássuk az időt, az elektromos radiátort maximumra csavarjuk, hogy legalább a feeling meglegyen.

No, a tréfát tegyük félre, és reménykedjünk benne, hogy lesz még nyarunk idén! Emiatt pedig mégis csak időszerű, hogy elkezdjük a piacon fellelhető hűtési megoldásokat vizslatni. Első körben a Coolink ventilátorai, processzorhűtője, és egy kis egyéb kedvességei került asztalunkra. Lássuk őket szépen sorban!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.