Válassza az Oldal lehetőséget

Copyright

A HOC.hu portál üzemeltetője Tárnok Zoltán. Az oldalon megjelenő tartalom utánközlése csak az üzemeltető által előzetesen, írásban adott engedélye esetén lehetséges.

Az oldalunkra mutató hivatkozás elhelyezése, az oldal RSS forrásának felhasználása nem engedélyhez kötött, ezen elemek elhelyezése más online médiumokon előzetes egyeztetés nélkül elvégezhető, ám ezen elemek eltávolítását utólag, külön indoklás nélkül is kérhetjük, és ezt a kérést az adott médium üzemeltetőjének kötelessége végrehajtani.

A HOC.hu portálon megtalálható információkért a szerkesztőség felelősséget nem vállal. Amennyiben úgy véli, hogy oldalunk bármely tartalma sérti más tartalomszolgáltatók érdekeit kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a helyzet mielőbbi tisztázása végett. A kapcsolattartók menüpontra kattintva küldheti el üzenetét számunkra!

Oldalaink tartalmának szerzői jogával a HOC Kft. rendelkezik. Kivételt képez ez alól a nem általunk szerkesztett, gyártott tartalom.

 

Copyright (C) 2002-2017 HOC Kft.
Minden jog fenntartva.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.