Válassza az Oldal lehetőséget

DOOGEE S99 – éjjel is lát a strapatelefon

DOOGEE S99 – éjjel is lát a strapatelefon

Egész meggyőző képességeket kapott.

DOOGEE S99 – éjjel is lát a strapatelefon

A DOOGEE S99 egy strapabíró 4G okostelefon, amelyet a szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek és azoknak terveztek, akiknek a munkájukhoz tartós telefonra van szükségük. A készülék 6,3 hüvelykes, vízcsepp bevágású FHD+ LCD képernyővel, Helio G96 okta-core processzorral, 8 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel (külső TF-kártyával akár 1 TB-ig bővíthető) rendelkezik. A telefon Android 12 operációs rendszert futtat, és támogatja a két SIM-kártyát 4G és 5G csatlakozási lehetőséggel.

DOOGEE S99 - éjjel is lát a strapatelefon 2

A készülék hátoldalán hármas kamerarendszer található 108 megapixeles főkamerával, 64 megapixeles éjjellátó kamerával, valamint 16 megapixeles nagylátószögű és makró kamerával, elöl pedig egy 32 megapixeles szelfikamerával. Különböző kamerafunkciókkal van felszerelve, mint például AI, Éjjellátó, Pro mód, Lassított felvétel és Intelligens szkennelés.

DOOGEE S99 - éjjel is lát a strapatelefon 3

A telefon masszív 6000mAh-s akkumulátorral is rendelkezik, 33W-os gyorstöltési és 15W-os vezeték nélküli töltési képességgel, ami hosszabb ideig is kitart. Emellett a telefon rendelkezik NFC, GPS, Glonass, Galileo és Beidou helymeghatározó rendszerrel, oldalsó ujjlenyomat-felismeréssel és OTG-támogatással.

DOOGEE S99 - éjjel is lát a strapatelefon 4

A DOOGEE S99 IP68 és IP69K víz- és porálló, MIL-STD-810H tanúsítvánnyal rendelkezik, és különböző teszteken is megfelelt a fröccsenés-, rezgés- és cseppállóság tekintetében. Számos egyéb funkcióval is rendelkezik, mint például gyorstöltés, hangerősítő, gravitácós-érzékelő, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, iránytű (mágneses) és giroszkóp. A telefonhoz tartozik egy kijelzővédő fólia, egy SIM-tű és egy 33 W-os EU-s töltő.

A telefon ára a BGXIFD489 kuponkóddal 96 000 forint itt:

DOOGEE S99 strapatelefon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.