Válassza az Oldal lehetőséget

Durván olcsó a Douxlife GC-RC03 gamer szék, most vedd meg!

Hagyományos gamer szék árban adják a Douxlife GC-RC03-mat

A Douxlife GC-RC03 Gamer Szék rezgő, izomlazító funkcióval van ellátva.

Hagyományos gamer szék árban adják a Douxlife GC-RC03-mat

A Douxlife GC-RC03 gaming szék egy olyan ergonomikus kialakítású, magas háttámlájú szék, amely a játék és a munka során egyaránt kényelmet nyújt. A szék testreszabott PU anyagból készült, ami nemcsak strapabíró, de kényelmes is, így hosszú távon is ideális választás lehet. A szék 175°-ig dönthető háttámlája és 10 cm-es magasságállítása lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb pozíciót. A levehető fej- és derékpárnák extra támogatást nyújtanak, így a hosszú játékszakaszok vagy munkanapok során is megőrizhetjük testünk egészséges tartását.

Douxlife GC-RC03 masszírozós gamerszék teszt

A szék masszázs funkciója különleges kényelmet biztosít, többek között a nyak, hát, derék és comb területén, öt különböző masszázs móddal és időzítési beállításokkal (15/30/60 perc), amelyek segítenek ellazulni és csökkenteni a stresszt. A szék 360°-ban forgatható, magassága állítható, lábtartója kihúzható, fejtámlája szabályozható, és a dőlésszög is beállítható, így minden funkciója a felhasználó igényeihez igazítható.

Douxlife GC-RC03 masszírozós gamerszék teszt 8

A szék anyagai között megtalálható a magas sűrűségű sztereotíp pamut és az új, testreszabott PU bőr, amely hosszú ülések során is lélegző és kényelmes marad, nem deformálódik. A biztonság érdekében a szék alapja magas minőségű acélból készült, amely akár 150 kg súlyt is képes elbírni. A két vezérlőrúd biztonságos és stabil ülésemelést és háttámla-szögbeállítást tesz lehetővé.

Douxlife GC-RC03 masszírozós gamerszék teszt 20

A mostani akcióban a fekete-piros színkombináció vásárolható meg a jelzett áron, ami szerencsés, mert a másik szerintem elég csúnya. Ára a BG90882b kuponkóddal 37 800 forint itt:

 

Douxlife GC-RC03 gamer szék

 

A székről készült tesztemet itt találod: DOUXLIFE GC-RC03 MASSZÍROZÓS GAMERSZÉK TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.