Válassza az Oldal lehetőséget

ELEGIANT SR300 PLUS – számítógépes hangszóró 5500 forintért

ELEGIANT SR300 PLUS – számítógépes hangszóró 5500 forintért

Biztos nem szakítja ki a tüdődet, de a monitor mellett prüntyögni jó lesz ez is.

ELEGIANT SR300 PLUS – számítógépes hangszóró 5500 forintért

Az ELEGIANT SR300 PLUS számítógépes hangszóró 10 W-os sztereó hangminőséget kínál. Ezek a hangszórók új generációs basszusjavított membránnal készültek, amely a hangot áthatóbbá és erőteljesebbé teszi. Emellett a hangszórókban található alacsony frekvenciájú asszisztens fokozza a basszust, így biztosítva a lehető legjobb hangminőséget.

ELEGIANT SR300 PLUS - számítógépes hangszóró 5500 forintért 1

Ezek a hangszórók 3 RGB LED-móddal is rendelkeznek, amelyek a soundbaron lévő érintésvezérlőn keresztül felváltva bocsátanak ki színes fényeket. A fények fokozzák a filmnézés és a játék hangulatát a sötétben. Három üzemmód közül választhatsz: Ritmus mód, Fokozatos mód és Fix mód.

ELEGIANT SR300 PLUS - számítógépes hangszóró 5500 forintért 2

Az ELEGIANT SR300 PLUS számítógépes hangszóró kettős csatlakozási lehetőséggel rendelkezik: USB és Bluetooth 5.0 mód. Ez azt jelenti, hogy számítógépedet, okostelefonodat vagy táblagépedet könnyedén, gond nélkül csatlakoztathatod a hangszórókhoz. Az USB Plug and Play funkcióhoz csak be kell dugni a hangszórót egy USB-portba, a 3,5 mm-es audiokábelt pedig csatlakoztatni kell a készülék fejhallgató-csatlakozójához. Az aux mód mellett a hangszóró a legtöbb Bluetooth-eszközzel is kompatibilis, és 10 méteren belül tökéletesen működik.

ELEGIANT SR300 PLUS - számítógépes hangszóró 5500 forintért 3

A hangszóró beépített hangerő- és fényszabályzóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hangerő beállítását a hangszóró elején található gomb segítségével, valamint a világítás be- és kikapcsolását egy érintőgombbal. Van egy gomb a Bluetooth üzemmód indításához és a szinkronizálás előkészítéséhez is. Az ELEGIANT SR300 PLUS számítógépes hangszóró kompatibilis a legtöbb zenelejátszóval, beleértve a táblagépeket, okostelefonokat, laptopokat, PC-ket és MP3-lejátszókat.

A hangszóró ára a lengyel raktárból rendelve, a BGXIFD495 kuponkóddal most 5500 forint itt:

ELEGIANT SR300 PLUS számítógépes hangszóró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.