Válassza az Oldal lehetőséget

Elindult a Blitzwolf márkafesztivál – kedvezmények hegyekben

Elindult a Blitzwolf márkafesztivál – kedvezmények hegyekben
A Blitzwolf egyre több terméket dob piacra, és ezek többsége egyre jobb minőségű is.

Elindult a Blitzwolf márkafesztivál – kedvezmények hegyekben

Ha szereted a Blitzwolf cuccait, akkor ne hagyd ki a most futó Blitzwolf Brand Fest-tet sem! Rengeteg akció vár Titeket, a szemfülesebbek tényleg egészen egyedi áron vásárolhatnak, a cikk írását után nagyjából 2 órával pérldául hat vásárló 9,99 dollárért veheti meg az AH1-es okosórát, aminek az eredeti ára 29,99 dollár lenne. De ugyanígy 9,99 dollárát kaphatunk 10 000 mAh kapacitású akkumulátort vagy a BlitzWolf® BW-BR3 bluetooth V4.1 transmittert

Elindult a Blitzwolf márkafesztivál - kedvezmények hegyekben

Szóval érdemes körülnézni, érdemes figyelni akciókat és kuponokat. Sajnos a 12- és 15 százalékos kuponok már elfogytak, de a 10 százalékosból még jut azoknak, akik most látogatják meg a Blitzwolf Brand Fest oldalát. Nézzetek körül, használjátok ki az akciókat és kuponokat, most még nyugodtan tudtok akár kínai raktárból is vásárolni!

Kattints ide:

Blitzwolf Brand Fest a Banggoodon

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.