Válassza az Oldal lehetőséget

Elindult a Leagoo T5 előrendelés, ráadásul komoly kedvezménnyel

Elindult a Leagoo T5 előrendelés, ráadásul komoly kedvezménnyel

A Leagoo telefonjai itthon még kevésbé ismertek, de garantáltan azok lesznek, ha a gyártó képes a Leagoo T5-höz hasonló minőségre és árra. A telefon egyik legfinomabb extrája a B20 800 MHz-es LTE sáv támogatása, amivel itthon is zavartalanul élvezhetjük a mobil szélessáv adta előnyöket.

Elindult a Leagoo T5 előrendelés, ráadásul komoly kedvezménnyel

A Leagoo T5 telefont már nagyon vártam, hiszen amikor nagyjából egy hónapja értesültem az érkezéséről meglepett az erős hardver és a mellé rendelt rendkívül barátságos árcédula. Az igazi meglepetésről akkor még nem is tudtam, miszerint a július 3 és 10 közötti bevezető akcióban kerek 50 dollárt engednek el az árából, ami alapból 200 dolláros telefonnál nem csekélység. Hogy az akció még vonzóbb legyen, a csomagban ajándékként kapunk egy fóliát és egy fülest is!

Leagoo T5 4G Phablet 2

Lássuk tehát a jellemzőket! Azt hiszem nem lehet panaszunk, hiszen a fenti árért egy nyolcmagos, magonként 1,5 GHz-es MTK6750T procira épülő telefont kapunk. A központi egység mellett találunk még nem kevesebb, mint 4 GB rendszermemóriát és 64 GB háttértárat, amit ha szeretnénk microSD kártyával tovább bővíthetünk akár 320 GB-ra is.

Leagoo T5 4G Phablet 3

A Leagoo T5 hardvere tehát elég erős, de lehet tovább fokozni az élvezetet. A kijelző 5,5 inch képátlójú, a Sharp nevével fémjelzett IPS panel, aminek felbontása 1920 x 1080 pixel, tehát Full HD. A telefonon három kamerát találunk. a hátlapon egy 13 megapixeles fényképező vab Sony képszenzorral, mellett a jobb minőség kedvéért egy kisegítő 5 megapixeles megoldást is találunk. Külön érdekesség, hogy még az előlapi, vagyis selfie kamera is 13 megapixeles.

Leagoo T5 4G Phablet 5

Azt hihetnétek, hogy az extráknak már vége szakad, de nem, még mindig van mit felsorolni! A telefonon találunk például ujjlenyomat olvasót. Rádióknak és szenzoroknak sem vagyunk híján. Vezeték nélküli adatkapcsolatra találunk benne Bluetooth 4.0-át, b/g/n szabványú wifit és 2G, 3G, 4g LTE támogatást, hogy a mobil szélessáv is elérhető legyen. Ki kell emelnünk, hogy a telefon támogatja az itthon használatos B20 800 MHz-es sávot is, aminek hála az eldugottabb településeken is lesz 4G kapcsolatunk, már persze, ha azt valamelyik szolgáltató kiépítette.

Leagoo T5 4G Phablet 4

A Leagoo T5 Android 7.0-ás operációs rendszerrel érkezik, ami természetesen tud magyarul is. A hosszú üzemidő is garantált, hiszen egy 3000 mAh-ás akkumulátor gondoskodik a zavartalan működésről.

Az árat feljebb már említettük, de azért nem árt megismételni. az előrendeléses akcióban július 3 és 10 között a Leagoo T5 ára 200 dollár helyett mindössze 150 dollár, vagyis nagyjából 43 ezer forint. Ez az ár ezért a vasért kimondottan jutányos, még akkor is, ha vámot és áfát kell rá fizetnünk, hiszen a hasonló hardverrel szerelt telefonokat itthon garantáltan nem kapjuk meg 100 ezer alatt.

Szóval, ha szeretnél magadnak egy ilyen brutális telefont ennyire olcsón, akkor ne sokat gondolkozz, mert az akció csak július 10-ig tart!

 

További információk, képek itt:Leagoo T5 4G Phablet – 4GB ROM 64GB RAM, 8 mag

Vásárlás, előrendelés itt:Leagoo T5 4G Phablet – előrendelés, vásárlás

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.