Válassza az Oldal lehetőséget

Előrendelhető a SonyEricsson Xperia Neo

Előrendelhető a SonyEricsson Xperia Neo

 

Előrendelhető a SonyEricsson legújabb Androidos mobilja, az Xperia Neo.

 

 

A SonyEricsson a februári MWC rendezvényen jelentette be legújabb készülékét, az Xperia Neo-t. Az újdonság a Német Amazon webáruház oldalán 346 euróért (kb. 95 000 forint) máris előrendelhető. A Német internetes áruházakat tovább böngészve a legolcsóbb helyen már 338 euróért is előrendelhetjük a Neo-t.

Előrendelhető a SonyEricsson Xperia Neo

Az Xperia Neo az Android 2.3-as rendszerét kapta meg, melyet a 3,7 hüvelykes 480×854-es felbontású kijelzőn át kezelhetünk. A megfelelő sebességről az 1 GHz-n üzemelő Qualcomm MSM8255 gondoskodik. Emlékezetes pillanatainkat a 8 Megapixeles optikával örökíthetjük meg, melyet sötétben LED villanó segít. Egyelőre az internetes áruházak nem közölnek pontos megjelenést, de minden bizonnyal március végén, vagy április elején már a kezükben tarthatják a tulajdonosok az készüléket.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.