Válassza az Oldal lehetőséget

Érkezik a Live Gamer Portable

Érkezik a Live Gamer Portable

Az AVerMedia Technologies a ma jelentette be, hogy jelen lesz a Dreamhack 2012 rendezvényen, ahol leleplezik a “Live Gamer Portable” prototípusát, az USB-csatlakozású felvevő eszközt gamerek számára tervezve.

DHW12

A Dreamhack Winter látogatói lesznek az elsők, akik kipróbálhatják az AVerMedia játék rögzítő készülékét. A Live Gamer Portable hasonló elven működik, mint a Live Gamer HD, amely egy PCIe csatoló felületű 1080p HD rögzítő kártya hardveres tömörítéssel felvértezve. Ez „gamerek” és „streamerek” igényeinek kielégítésére készült, 1080p játékmenet valós idejű felvételének és közvetítésének lehetőségével. A Live Gamer Portable-tól eltekintve, az AVerMedia be fogja mutatni a teljes game capture portfóliót. A látogatók kipróbálhatják az élő játék megosztás egyéb megoldásait is.

 

 

Az AVerMedia partnere lesz a híres team Fanatic. Naponta a helyszínen rendezett versenyeken, a látogatóknak lehetősége nyílik játszani a legnagyobb gamerekkel, a világ legnagyobb játék fesztiválján. Sőt, a Fnatic’s StarCraft II játékosai az Avermedia standjáról próbálnak kvalifikálni a „Dreamhack Winter EIZO Open” versenyre. Azoknak akik ellátogatnak a Dreamhack-re megnézni a professzionális játékokat, ez olyan dolog, amit nem szabad kihagyni.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.