Válassza az Oldal lehetőséget

Erős marokcsavarhúzó 10 ezer forint alatti áron

Erős marokcsavarhúzó 10 ezer forint alatti áron

Úgy néz ki, mint egy Xiaomi, csak töredék árért

Erős marokcsavarhúzó 10 ezer forint alatti áron

 

Az 5 Nm maximális nyomatékú, 200 fordulat per perc sebességű, beépített LED világítással rendelkező, 3,6 V-os és 2000 mAh kapacitású akkumulátorral működő elektromos csavarozókészlet egy rendkívül hasznos és sokoldalú szerszám minden barkácsoló számára. Ez a készlet nemcsak a mindennapi otthoni javításokhoz ideális, hanem bonyolultabb projektjeidhez is kiválóan alkalmazkodik.

Erős marokcsavarhúzó 10 ezer forint alatti áron 1

A készlet egy erős és hatékony elektromos csavarozót tartalmaz, amelyet 32 különböző csavarozófejjel egészítenek ki, így biztosítva, hogy minden szükséges méret és forma rendelkezésre álljon a különféle csavarokhoz. A maximális 5 Nm-es nyomaték és a 200 fordulat per perc sebesség biztosítja, hogy a csavarozó könnyen megbirkózik a legtöbb feladattal, legyen szó bútorok összeszereléséről, elektromos berendezések javításáról vagy akár precíziós munkákról is.

Erős marokcsavarhúzó 10 ezer forint alatti áron 2

A csavarozó tervezésekor különös figyelmet fordítottak a felhasználói kényelemre és a munkavégzés hatékonyságára. A beépített LED világítás nagyban megkönnyíti a nehezen látható vagy sötét helyeken végzett munkát, míg a tengelyzár funkció lehetővé teszi a bit cseréjét anélkül, hogy az eszköz véletlenül elindulna. A DC 3,6 V 2,0 Ah akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, és az eredeti adapterrel 3-5 óra alatt teljesen feltölthető.

Erős marokcsavarhúzó 10 ezer forint alatti áron 3

A készlet minden elemét úgy tervezték, hogy a használatuk egyszerű és intuitív legyen. A teljes rézből készült motor nemcsak a magas sebességet és a nagy nyomatékot garantálja, hanem hosszú élettartamot is ígér. A csomagolás részét képező 32 csavarozóbit széles választéka biztosítja, hogy minden feladathoz megtaláld a megfelelő fejet. Az elektromos csavarozókészlet ideális választás azok számára, akik egy megbízható, hatékony és könnyen használható szerszámot keresnek a ház körüli munkákhoz vagy akár szakmai projektekhez is. A készlet minden szükséges tartozékot tartalmaz a különböző feladatok elvégzéséhez, így egy valóban hasznos kiegészítője lehet a barkácsolók szerszámkészletének.

A gépet kínai raktárból küldik, ha használod a BGdd56ce kuponkódot, akkor 13 000 forint helyett 9770 forintért veheted meg innen:

 

Erős marokcsavarhúzó 10 ezer forint alatti áron

 

A Csomag Tartalma

  • 1 db Elektromos Csavarozó
  • 32 db Csavarozóbit

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.