Válassza az Oldal lehetőséget

JXD 509W – Ez a legértelmetlenebbül elköltött 60 dollár lesz forever

JXD 509W – Ez a legértelmetlenebbül elköltött 60 dollár lesz forever

Ahogy néhány napja írtam, borzasztóan rá lehet kattanni a kínai internetes áruházakra. Egyszerűen nincs amit ne tudnék megrendelni, a kattintgatásnak maximum az szab határt, hogy egy 25 kilós vasdarabot még sem szeretnék Kínából behozatni, azt megveszem inkább itthon. Az egyik vágyott tárgy, amit tudom, hogy meg fogok venni, az egyik legértelmetlenebb is lesz egyben.

JXD 509W - Ez a legértelmetlenebbül elköltött 60 dollár lesz forever 1

Hát igen, ez egy drón lesz. Mindenképpen kamerás drón, olyan, aminél a kamera képét élőben látom egy kijelzőn. Jó lenne egy GPS-es, de az még mindig azaz árkategória, amit a maradék józan eszem miatt nem veszek meg. Emiatt egy ilyen, vagy ehhez hasonló lesz:

JXD 509W - Ez a legértelmetlenebbül elköltött 60 dollár lesz forever 2

Ez a cucc Wifis, a telefonunkon nézhetjük a kamera képét. Ami külön tetszik, hogy a szoftverben választhatunk split módot is, így pedig a telefont egy 3D-s szemüvegben is használhatjuk. A kamera már 720p-t tud, amivel ugyan nem fogjuk leforgatni életünk filmjét, de azért megfelelő felbontás. GPS tehát nincs benne, sajnos, de ennek ellenére képes helyben lebegni, vagy egygombos leszállás funkció, és 100 méteres a hatótáv, ami kezdésnek pont megteszi. Mérete és tömege miatt a játék kategóriába esik majd itthon, így nem kell hozzá vizsgázni.

JXD 509W - Ez a legértelmetlenebbül elköltött 60 dollár lesz forever 3

A JXD 509W típusú drón most európai raktárból is rendelhető, ami azt jelenti, hogy szerencsés esetben egy héten belül a kezünkbe kaphatjuk. Ára szállítással együtt is 60 dollár alatt marad, vagyis sacc per kb 18 ezer jó magyar forint.

 

Itt találsz további infókat, vagy akár meg is veheted: JXD-509W

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.