Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek 2022 – az árleszállítás az ADO bringákat is utolérte

Fekete Péntek 2022 – az árleszállítás az ADO bringákat is utolérte

Az idei év legjobb árait kapjuk a Fekete Pénteki akciókban!

Fekete Péntek 2022 - az árleszállítás az ADO bringákat is utolérte

Szeretem az ADO kerékpárjait. Elég sokat ki is próbálhattam belőlük, itthon is van egy, nálam bizpnyítottak. A gyártó a kezdetektől hangsúlyozta, hogy szeretnének az EU piacon ár-teljesítmény viszonylatban a legjobbak lenni, és ezt nagyjából sikerült is tartaniuk.

A20fxe battery pack

Sajnos az infláció az ADO-t is elérte, amire rátett jó nagy lapáttal a dollár/forint árfolyam is, de ezzel együtt sem panaszkodhatunk. A lehető legkevesebb pénzért a lehető legjobbat kapjuk. Ime az akciós árak és termékek (a termékre kattintva mehetsz a gyártó oldalára vásárolni):

Fekete Péntek 2022 - az árleszállítás az ADO bringákat is utolérte 1

További akciós ajánlatok (plusz akkumulátor a kerékpár mellé):

 

A gyártó a megrendelt kerékpárokat EU raktárból szállítja a vevőkhöz. Azt ígérik, hogy Németországba, Ausztriába és Angliába 48 óra, míg a többi európai országba 72 óra lesz a szállítás ideje.

 

Az általam írt ADO cikkeket és a cikkeben a videókat itt találod meg:

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.