Válassza az Oldal lehetőséget

Féláron fut ez a pöpec hangszóró!

Féláron fut ez a pöpec hangszóró!

Ezt a hangszórót egyszerű kézmozdulatokkal vezérelheted, de más finomságokkal is le fog nyűgözni! Most épp egy érdekes hangkeltőn esett meg a szemünk. 

Féláron fut ez a pöpec hangszóró!

 

Touch Control HiFi Bluetooth Speaker with Colorful LED Light – 20,40 dollár

Az már első pillantásra egyértelmű, hogy a kütyü tartogat érdekességeket; világítós, illetve érintésvezérléssel bír. Miként fest ez élesben? Tekintsétek meg a lenti videót, abból minden fontos kérdésre megkapjátok a választ!

Igazán elegáns módja a hangerőszabályzásnak, hogy egyszerűen csak végig kell simítanunk a készülék tetejét, de minket egyébként ez a színváltós világítás is levett a lábunkról. A cucc ezt leszámítva nagyjából átlagosnak mondható, a következőket tartjuk említésre érdemesnek:

  • Adatforrások: Bluetooth, USB, AUX, TF kártya (32 GB-os méretig);
  • Akkumulátor: 1800 mAh kapacitás (4 óra töltéssel 5 óra működési idő);
  • Az integrált mikrofonnak köszönhetően hívásokat is bonyolíthatunk rajta (DSP zajszűrő-rendszerrel);
  • Kompakt formatervezés: 13,5×8 cm-es fizikai kiterjedés;
  • Az érintésérzékeny felület mellett hagyományos nyomógombokat is találunk rajta – egész pontosan az alján.

1511865846742523

Tény, hogy az 5 wattos zenei teljesítmény valószínűleg nem fogja kirúgni a ház oldalát, itt most egyértelműen nem ezen van a hangsúly, hanem a látványos, magával ragadó kialakításon. A forgalmazó szerint a szemet gyönyörködtető effektusok sokat dobnak a hétköznapi használhatóságon (akár hangulatvilágításnak is megteszi), a zene ütemére váltakozó fényhatások garantálják a változatosságot – bár ez a videó alapján meglehetősen véletlenszerűnek tűnik.