Válassza az Oldal lehetőséget

Fengmi C2 Formovie – lézerprojektor 4K felbontással és 2200 ANSI fényerővel

Fengmi C2 Formovie – lézerprojektor 4K felbontással és 2200 ANSI fényerővel

A Fengmi C2 Formovie segítségével már egy tévé is kiváltható.

Fengmi C2 Formovie – lézerprojektor 4K felbontással és 2200 ANSI fényerővel

A Fengmi C2 Formovie 4K Cinema lézerprojektor egy igazi technológiai csoda, amely a legmodernebb ALPD 3.0 megjelenítési technológiát használja. A projektor méretei 456 x 308 x 91 mm, súlya pedig 7 kg, ami azt jelenti, hogy viszonylag kompakt és könnyen mozgatható. A készülék 2200 ANSI lumen fényerősséggel (fényárammal) rendelkezik, ami kivételesen világos és éles képet biztosít. A projektor 4K felbontása (3840 x 2160) és 110% Rec.709 színskálája lenyűgöző vizuális élményt kínál.

Fengmi C2 Formovie - lézerprojektor 4K felbontással és 2200 ANSI fényerővel 1

A projektor ultra rövid fókusztávolságú, 0,23:1 vetítési aránnyal, ami azt jelenti, hogy akár csak 24 cm-re a faltól elhelyezve is képes 100 hüvelykes képet vetíteni. A beépített Dolby és DTS hangrendszer két 15W-os hangszórót tartalmaz, így a hangélmény is kiváló. A projektor 2 GB DDR4 RAM-mal és 16 GB eMMC nagysebességű flash memóriával rendelkezik, és Android 9.0 operációs rendszert futtat.

Fengmi C2 Formovie - lézerprojektor 4K felbontással és 2200 ANSI fényerővel 2

A projektor 2,4/5 GHz-es kettős sávú WiFi-t és Bluetooth 4.2-t is támogat, így könnyedén csatlakoztatható más eszközökhöz. A csomagban egy távirányító is található, amelynek segítségével könnyen irányítható a projektor és a beépített intelligens hangrendszer.

Mi az ALPD technológia?

Az ALPD (Advanced Laser Phosphor Display) egy forradalmi lézer alapú megjelenítési technológia, amely a fényforrásként használt lézerek és a foszforrétegek kombinációjával működik. A technológia alapja egy speciális fényfeldolgozó algoritmus, amely optimalizálja a fényáramlást és a színkeverést, így a végeredmény sokkal természetesebb és élvezhetőbb vizuális élményt nyújt, képes nagyon pontos színeket és magas fényerőt produkálni, ami ideális a nagy felbontású, 4K megjelenítéshez.

Fengmi C2 Formovie - lézerprojektor 4K felbontással és 2200 ANSI fényerővel 3

Az ALPD különösen hasznos olyan alkalmazásokban, ahol a nagy fényerő és a pontos színvisszaadás kulcsfontosságú, például orvosi képalkotásban vagy térképészeti alkalmazásokban, a mozikban, konferenciatermekben vagy akár otthoni használatnál is. Az ALPD technológia lehetővé teszi a nagy képméretek és a kiváló képminőség kombinációját, miközben minimálisra csökkenti az energiafogyasztást és a hőtermelést.

Fengmi C2 Formovie - lézerprojektor 4K felbontással és 2200 ANSI fényerővel 4

Sajnos ezek a 4K projektorok nem olcsók, de az jó hír, hogy már Eu raktárból is elérhetők. A Xiaomi Fengmi a konkurenseknél jóval olcsóbban kínálja a nagy fényerejű és a nagy felbontású projektorait, amik akár a TV kiváltására is megfelelők már, csak persze jóval nagyobb képátló mellett.

Ez a projektor most nagyjából 50 ezer forinttal olcsóbban vásárolható most meg, ára a BGSMCA kuponkóddal ~600 ezer forint itt.

 

Fengmi C2 Formovie projektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.