Válassza az Oldal lehetőséget

Forradalmi újítás a nyárra készülőknek

Egészen káprázatos technikai újítással állt elő egy fejlesztőcsapat. Bár még tavasz van, kicsit hűvösek a reggelek, de hamarosan itt a nyár és a kánikula, szükségünk lesz erre, a NASA technológiát lepipáló megoldásra!

Forradalmi újítás a nyárra készülőknek

 

Hát igen, egy picit becsaptalak titeket, de mondjátok meg, miképp lehetett volna elérni, hogy megnézzétek ezt a praktikus apróságot? Most még nem érezzük fontosnak, de aki a napjait a számítógép mellett tölti, és nincs, vagy egyszerűen csak nem szereti a klímát használni, azoknak megváltás lehet a 35 fokban ez az USB csatlakozóról működő ventilátor.

Nem fogyaszt sokat, nem kell neki az USB-n kívül más tápellátás, az általa keltett zaj pedig mindössze 5 dB, ami tényleg a szinte hallhatatlan kategória. A pántjának köszönhetően letehetjük az asztalunkra, felakaszthatjuk egy fogasra, vagy akár a fülünkre is, amennyiben nem túl hosszú a hajunk. Most még éppen időben vagyunk, hogy megrendeljük, mire jön a forróság megérkezik ez az elképesztő mérnöki bravúrok sorozatát bemutató apróság is.

További információk, a technikai adatok mérföldes listája és képek elérhetők itt: VH 104 USB Cooling Fan

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.