Válassza az Oldal lehetőséget

FunWater (SUPFW02A) SUP leértékelve!

FunWater (SUPFW02A) SUP leértékelve!

Hamarosan beköszönt az igazi strandszezon, ideje megvenni a SUP-ot!

FunWater (SUPFW02A) SUP leértékelve!

A FunWater SUPFW02A ultra-könnyű (8,45 kg), felfújható állószörf “deszka” minden képességi szintű szörföző számára ideális választás. A termék kézzel készült, többrétegű varrási technikával és minőségi EVA és PVC anyagok felhasználásával, ami nagy nyomást is képes elviselni anélkül, hogy deformálódna vagy felrobbanna. Az EVA anyagnak felülete megakadályozza a csúszást, így a deszka kiváló stabilitást és egyensúlyt biztosít még a kezdő szörfözők számára is.

FunWater (SUPFW02A) SUP leértékelve! 1

A deszka könnyedén felfújható vagy leereszthető a könnyű tárolás érdekében, így bárhová magunkkal vihetjük, legyen szó tóról, folyóról vagy a tengerről. A 320 x 84 x 15 centiméteres deszka maximális teherbírása 150 Kg, ajánlott légnyomása pedig 12-15 PSI. A deszka mintázata uniszex, tehát nőknek és férfiaknak egyaránt ideális.

FunWater (SUPFW02A) SUP leértékelve! 2

A csomag minden szükséges tartozékot tartalmaz a szörfözéshez: egy felfújható paddle boardot, egy állítható hosszúságú alumínium evezőlapátot, egy magasnyomású pumpát, egy utazótáskát, három levehető uszonyt, egy biztonsági pórázt és egy vízálló mobiltelefon-tartót. Mindezeken felül a deszka egy hordozható hátizsákba csomagolva érkezik, így könnyen szállítható és tárolható.

A deszka most cseh raktárból rendelhető, az ára a BGCZBP23 kuponkóddal ~70 000 forint itt:

FunWater SUPFW02A paddle board

 

További választható SUP-ok:

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.