Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzHome BH-AP2501 – újabb légtisztító generáció

BlitzHome BH-AP2501 – újabb légtisztító generáció

A BlitzHome BH-AP2501 kicsi, okos és valamivel jobb a HEPA filter benne.

BlitzHome BH-AP2501 – újabb légtisztító generáció

 


Ha szeretnél szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A BlitzHome BH-AP2501 Légtisztító H13 HEPA szűrővel és 360° légbeszívással rendelkezik, képes akár 320 köbméter (CADR: 280 m3/h) területű helyiségek levegőjének megtisztítására. Az eszköz 3 fázisú szűrési rendszert használ, amely magában foglal egy előszűrőt, egy H13 HEPA szűrőt, amely képes megfogni a baktériumokat, polleneket, port és háziállatok szőrét, valamint egy saját, nagy hatékonyságú aktívszenes szűrőt, amely semlegesíti a szagokat, a főzés okozta füstöt.

BlitzHome BH-AP2501 - újabb légtisztító generáció 1

A BlitzHome BH-AP2501 légtisztító további előnyei között szerepel az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével történő kéz nélküli hangvezérlés, illetve a telefonos applikáción keresztüli beállítás. A légtisztítóban található por-szenzor folyamatosan szkenneli a környező levegőt lebegő részecskék után kutatva, míg a PM2.5 kijelző és a háromszínű környezeti minőségjelző fény megjeleníti a levegő minőségének javulását.

BlitzHome BH-AP2501 - újabb légtisztító generáció 2

Az eszközt tehát okostelefonos alkalmazással is vezérelhetjük, így bárhol vagyunk változtathatunk a készülék beállításain, legyen szó a másik szobáról, az irodáról vagy a kutyasétáltatásról. Az eszköz tömege mindössze 3,66 kg, mérete pedig 245 x 245 x 366 mm, így könnyen elfér bármely helyiségben. A csomag tartalmazza a légtisztítót, az H13 igaz HEPA szűrőt és a használati utasítást.

A gép ára a cseh raktárból, a BGCZBP31 kuponkódot használva ~25 500 forint.

BlitzHome BH-AP2501 Légtisztító

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.