Válassza az Oldal lehetőséget

Nagynyomású akkumulátoros mosó 2 akksival 13 ezer forintért

Nagynyomású akkumulátoros mosó 2 akksival 13 ezer forintért

Elég jó vételnek tűnik, főleg, hogy cseh raktárból érkezik!

Nagynyomású akkumulátoros mosó 2 akksival 13 ezer forintért


Ha szeretnél szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A 2000 wattos, 90 bar nyomású, 22000 mAh kapacitású akkumulátorral működő vezeték nélküli magasnyomású autómosó egy hordozható autómosó, amely remekül használható a különböző kültéri feladatokhoz. A vezeték nélküli kialakítás, valamint az újratölthető lítium-ion akkumulátor biztosítja a könnyű hordozhatóságot és használhatóságot. A készülék magas és alacsony nyomási beállításokkal rendelkezik.

Nagynyomású akkumulátoros mosó 2 akksival 13 ezer forintért 1

A gép rendelkezik egy többfunkciós fúvókával, amely 3 permetezési mintát kínál a tisztítás vagy öntözés érdekében. Az univerzális 1/4″ gyorscsatlakozóval rendelkezik. A 2 darab 22000 mAh kapacitású lítiumakkumulátornak köszönhetően a gép hosszú ideig használható anélkül, hogy töltőre lenne szükség. A készülék a vizet felszívhatja vödrökből, palackokból, patakokból vagy akár egy medencékből is, így nincs szükség hosszú kerti tömlőre.

Nagynyomású akkumulátoros mosó 2 akksival 13 ezer forintért 2

A csomag tartalmazza a mosópumpát, 2 akkumulátort,töltőt, 1 vízcsövet, 1 db 0° és 40° kifolyófejet, 1 adaptert, 1 hosszabbító rudat, 1 szűrőt, 1 habosító edényt és 1 kézikönyvet. A cseh raktárból rendelhető csomag a BG6a8f02 kuponkóddal ~13 000 forint itt:

Nagynyomású akkumulátoros mosó

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.