Válassza az Oldal lehetőséget

HiBREW H4A – ismét akciós a cseh raktárból

HiBREW H4A – reklámáron a legjobb hordozható kávéfőző

Igaz, nem lett olcsóbb, mint múltkor, de az a 25 ezres ár azért így is csábító.

HiBREW H4A – reklámáron a legjobb hordozható kávéfőző


Ha szeretnél szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A HiBREW H4A hordozható kávégép autókhoz, kempingezéshez, utazáshoz vagy akár otthoni használatra készült, DC12V feszültségen működik, de adnak mellé AC/DC adaptert és USB kábelt is (ez utóbbit használva nem tud vizet melegíteni), és kompatibilis Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal, valamint kávéporral is.

HiBREW H4A - ismét akciós a cseh raktárból 1

készülék 15 bar nyomáson kivonja a kávé krémjét, így az aroma nem veszik el. Az egyszerű kezelhetőség érdekében a kávégépnek van egy gombja a forró és hideg extrakcióhoz. Az ergonomikus kialakítású, kézben tartható kávéfőző kényelmes használatot biztosít. A HiBREW saját fejlesztésű PCB technológiájával rendelkezik, és figyelmet fordít a részletekre, mint például az anodizált alumínium ház, a szénrost textúra, a mikro “állvány” dizájn, a szilikon forró és hideg kettős gomb és a hullámos csúszásgátló textúra.

HiBREW H4A - ismét akciós a cseh raktárból 2

A csomag tartalmazza a kávégépet, kapszula adaptereket, rozsdamentes acél kávépor adaptert, AC/DC és autós adaptert, USB kábelt, kávépor kanalat, csészét és a használati utasítást. A Type B (Travel Suit) változatban utazótáska és állvány is található.

Az alapcsomag ára a cseh raktárból most ~25 500 forint. A vásárláshoz használd a BGHULY069 kuponkódot itt:

 

HiBREW H4A hordozható kávégép

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.