Válassza az Oldal lehetőséget

Végre kapott egy jó árat a Proscenic T20 sütő is!

Végre kapott egy jó árat a Proscenic T20 sütő is!

Többen kerestétek ezt a sütőt kuponnal, nos, most megérkezett!

Végre kapott egy jó árat a Proscenic T20 sütő is!


Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, 20 értékes ajándékot sorsolunk ki még karácsony előtt Facebook csoportunkban. Tablet, projektor, tv-box és egy csomó más érdekesség. Csatlakozz 18 ezres közösségünkhöz Te is!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A Proscenic T20 egy multifunkcionális légkeveréses sütő, amely nem csak a konyhai kreativitást, de az egészséges étkezést is új szintre emeli. A készülék 1500 wattos teljesítménnyel és Turbo Air technológiával rendelkezik, amely gyorsabb sütési időt és akár 90 %-kal kevesebb kalóriát biztosít.

Végre kapott egy jó árat a Proscenic T20 sütő is! 1

A sütő 3,5 literes kapacitása ideális 1-3 fős családok számára, és a négyzet alakú kialakítás 15 %-kal több főzési teret kínál, mint a hagyományos kerek modellek. A kosár BPA- és PFOA-mentes, és mosogatógépben is tisztítható. A Proscenic gépe természetesen okos funkciókkal is rendelkezik. A Proscenic appon keresztül, Bluetooth kapcsolattal csatlakozva telefonról is vezérelhető. A sütő applikációjában rengeteg megvalósításra váró recept vár minket.

Végre kapott egy jó árat a Proscenic T20 sütő is! 2

A készülék 12 előre beállított móddal rendelkezik, amelyek között megtalálhatók a legnépszerűbb ételek, így csak néhány érintéssel elérhető a kedvenc fogás. A Proscenic alkalmazás további recepteket és folyamatos frissítéseket kínál, amelyekkel testre szabhatóak az ételek. A sütő 220 V-os feszültséggel működik, és az ABS anyagból készült ház 3,92 kg súlyú. A termék méretei: 337 x 252 x 317 mm. A csomag tartalma egy légkeveréses sütő és egy használati útmutató. Az egész család számára egyszerű és egészséges megoldást kínál a Proscenic T20 légkeveréses sütő.

Végre kapott egy jó árat a Proscenic T20 sütő is! 3

Végre kapott egy jó árat a Proscenic T20 sütő is! 4

A gépet természetesen cseh raktárból rendelheted meg, ára a BG9ab983 kuponkóddal 26 500 forint az alábbi hivatkozáson:

 

Proscenic T20 sütő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.