Válassza az Oldal lehetőséget

A HiBREW H1B kapszulás kávégép 6 módon készíthet kávét

A HiBREW H1B kapszulás kávégép 6 módon készíthet kávét

A HiBREW H1B kapszulás kávégép számára nem jelent gondot a sok különféle kapszula.

A HiBREW H1B kapszulás kávégép 6 módon készíthet kávét

HiBREW H1B 1

Ez a sokoldalú készülék valódi forradalmat hoz a kapszulás kávéfőzés világába. Nem csupán a népszerű Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal kompatibilis, hanem képes kezelni a K-cup podokat, az E.S.E. patronokat és akár az őrölt kávét is. Nincs többé szükség különböző gépekre – a HiBREW H1B mindent tud!

A HiBREW H1B kapszulás kávégép 6 módon készíthet kávét 1

A hideg és a meleg üzemmód lehetővé teszi, hogy télen forró kávét, nyáron pedig hűsítő jeges italt készíts. Az LED sávok segítenek a tökéletes adag beállításában, így 1,5 perc alatt elkészül a tökéletesen kikavart, zamatos kávéd gazdag krémrétegével.

A HiBREW H1B kapszulás kávégép 6 módon készíthet kávét 2

De mi a titka a HiBREW H1B csodálatos ízének? A 20 bar nyomású szivattyú és a spirális fűtési rendszer 161,6°C-os hőmérsékletet biztosít a tökéletes kivonatoláshoz. A stabil nyomás lehetővé teszi, hogy minden egyes kapszulából kihozd a maximumot.

A HiBREW H1B kapszulás kávégép 6 módon készíthet kávét 3

A kompakt méretű (11x26x26cm) gép mindössze 3kg súlyával könnyen elfér akár egy kisebb konyhapulton is. Az energiatakarékos üzemmód 15 perc tétlenség után automatikusan kikapcsolja a készüléket. Az őrölt kávéhoz pedig egy speciális funkció akadályozza meg a kávéőrlemény kiszáradását.

A HiBREW H1B kapszulás kávégép 6 módon készíthet kávét 4

Ne habozz, Add meg magadnak a prémium kávéélményt a HiBREW H1B segítségével! És ne felejtsd el kihasználni a RZPRQ7YEZFF0 kuponkódot a Ranvee áruházban, ahol most csupán ~37 000 forintért viheted haza ezt a csodálatos gépet.

Főbb képességek:

  • 6 az 1-ben – többféle kapszulával kompatibilis
  • Hideg és meleg üzemmód LED sávokkal
  • 20 bar nyomású, spirális fűtéses kivonatolás
  • Kompakt méret, automatikus kikapcsolás
  • Kiszáradás elleni védelem őrölt kávé használatakor
  • Könnyen tisztítható, BPA-mentes víztartály

 

HiBREW H1B kapszulás kávégép

Ha Shipping not available üzenetet kapsz, akkor vásárlás előtt regisztrálj, add meg a címedet. Ezután kezd a vásárlást és válaszd a korábban megadott címet.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.